عکسهایی کمتر دیده شده از کابویهای امروزی
راب هامر، دو سال گذشته را صرف عکاسی از کابوی های امروزی کرده است که در گاوداری های غرب ایالات متحده کار می کنند.
روزیاتو: راب هامر، دو سال گذشته را صرف عکاسی از کابوی های امروزی کرده است که در گاوداری های غرب ایالات متحده کار می کنند. عکسهای او که در ایالتهایی مانند مونتانا، وایومینگ، کلرادو، تگزاس، آریزونا، کالیفرنیا، نیومکزیکو، یوتا و نوادا گرفته شدهاند، با جزئیات نشان میدهند که چگونه کابویهای امروزی مرز بین رعایت آداب و رسوم قدیمی تجارت گاو و استقبال از فناوری جدید را درنوردیده اند.
مجموعه او جنبه های بسیاری از کار یک کابوی را مستند می کند؛ از به دنیا آوردن گوساله ها و علامت گذاری کردن آنها تا گله داری و فروش گاو. برخی از این رویدادها برای دامداران تقریباً تشریفاتی است. به عنوان مثال، علامت گذاری نام تجاری می تواند در طول بهار انجام شود و یکی از نکات برجسته سال یک گاوداری است.
روز علامت گذاری یک مناسبت اجتماعی است، زمانی که دوستان و خانواده برای خوردن و نوشیدن گرد هم می آیند و کابوی های امروزی فرصتی برای نشان دادن ترفندهای تجارت خود دارند.
هامر گفت: «این یک آیین است، اما به نوعی به یک ورزش نیز تبدیل میشود، زیرا روزی است که آنها میتوانند تمام مهارتهای خود را عملی کنند. یک گاوچران یک گاو را تعقیب خواهد کرد. یکی از گاوچران ها طناب را دور سر گاو می اندازد و سپس گاوچران دیگری طناب را دور پا می اندازد و بعد آن را به سمت آتش می کشند تا علامت گذاری کنند.
هامر که اصالتا اهل شمال نیویورک است اما یک دهه در سن دیگو زندگی کرده است، می گوید که در طول سفرهای جاده ای مختلف در مورد غرب و سنت های آن کنجکاو شده است.
عکسهای این مجموعه همچنین نشان میدهد که سازنده زین، داگ کاکس از نوادا در حال کار است.
سایر تصاویر مجموعه هامر در فصل زایش، زمانی که گوساله ها به دنیا می آیند، گرفته شده اند، که معمولا در زمستان اتفاق می افتد. دمای پایین این روزها را برای دامدارانی که باید در طول روز و شب در حالت آماده باش باشند، تبدیل به سخت ترین زمان سال می کند.
در صورت امکان باید مادر را در تمام ساعات روز تحت نظر داشته باشید، زیرا آنها در نیمه شب زایمان می کنند. ممکن است اگر گوساله خارج شود، روی زمین یخ بزند و بمیرد.
ارسال نظر