۱۲۹۴۶۷۲
۲۸۴۶
۲۸۴۶
پ

تصویری جذاب از روزنامه ۲۲ اسفندِ سال ۱۳۵۷

تیتر یک روزنامه اطلاعات در ۴۴ سال قبل امروز سه شنبه ۲۲ اسفند سال ۱۳۵۷ به تیرباران ۱۲ عمال رژیم سابق به همراه مشروح جریان محاکمه و اظهارات معدومین و عکسهای اختصاصی این روزنامه اشاره دارد.

دیده‌بان: تیتر یک روزنامه اطلاعات در ۴۴ سال قبل امروز سه شنبه ۲۲ اسفند سال ۱۳۵۷ به تیرباران ۱۲ عمال رژیم سابق به همراه مشروح جریان محاکمه و اظهارات معدومین و عکسهای اختصاصی این روزنامه اشاره دارد. اطلاعات درباره دادگاه ۱۲ متهم نوشت: "در تاریخ ۲۱ اسفند ۱۳۵۷ دادگاه انقلاب اسلامی ایران جهت رسیدگی به کیفرخواست صادره از طرف دادستان انقلاب علیه ۱۱ نفر از متهمینی که جملگی از خائنین به ملت و عوامل سرسپردهٔ رژیم دست‌نشاندهٔ بیگانه بودند و همچنین جنایتکاران مفسد فی‌الارض نیز می‌باشند تشکیل جلسه داد و پس از چندین ساعت رسیدگی و مشاوره سرانجام حکم اعدام را صادر کرد.

IMG_20230313_083025_240

متن کیفرخواست تیمسار جهانبانی

وقتی جهانبانی را برای محاکمه آوردند، کاغذی بر گردنش انداختند تا جرمش را بنویسند؛ اما او جرمی نداشت، کسی هم پیدا نشد شهادت دهد او جرمی انجام داده‌است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج