۱۲۹۰۷۹۸
۳۷۰۷
۳۷۰۷
پ

کدام آجیل توانایی مغزی را ارتقا می‌دهد؟

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف منظم آجیل، امواج گامای مغز، مرتبط با شناخت، یادگیری، حافظه حتی درمان را تقویت می‌کند.

ایسنا: نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد که مصرف منظم آجیل، امواج گامای مغز، مرتبط با شناخت، یادگیری، حافظه حتی درمان را تقویت می‌کند.

کدام آجیل توانایی مغزی را ارتقا می‌دهد؟

به نقل از سایکولوژی، امواج گاما برای فرآیندهای شناختی سریعتر، بهبود یادگیری، حافظه و حتی خواب حیاتی هستند.

پسته به ویژه در تقویت واکنش امواج گامای مغز خوب است و بادام زمینی، پاسخ دلتای مغز را افزایش می‌دهد. پاسخ دلتا برای خواب عمیق، بهبودی و ایمنی سالم مهم است.

به دلیل وجود آنتی اکسیدان، آجیل‌ها برای قلب مفید هستند، التهاب و روند پیری را کاهش می‌دهند.

دکتر لی برک، محق این تحقیق گفت: «نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که آجیل‌ها به همان اندازه که برای بقیه بدن مفید هستند، برای مغز نیز مفید خواهند بود.»

برای این تحقیق، افراد مختلف ۶ نوع آجیل مختلف گردو، گردوی امریکایی، پسته، بادام زمینی، بادام هندی و بادام درختی مصرف کردند.

امواج مغزی آنها با استفاده از نوار مغزی، الکتروانسفالوگرافی یا EEG اندازه‌گیری شد. نتایج این تحقیق نشان داد که همه انواع مختلف آجیل حاوی آنتی اکسیدان هستند و گردو حاوی بالاترین میزان است.

محققان اذعان کردند که آجیل منبع اصلی فلاونوئیدها نیز است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج