جزئیات محدودیت در سوختگیری بنزین اعلام شد
سخنگوی جایگاهدارن کشور با بیان اینکه طرح محدودیت سوختگیری بجز تهران در همه استانهای کشور در حال اجرا است، گفت: شهروندان میتوانند در هر بار مراجعه به جایگاه سوخت ۳۰ یا ۴۰ لیتر بنزین دریافت کنند.
ایرنا: سخنگوی جایگاهدارن کشور با بیان اینکه طرح محدودیت سوختگیری بجز تهران در همه استانهای کشور در حال اجرا است، گفت: شهروندان میتوانند در هر بار مراجعه به جایگاه سوخت ۳۰ یا ۴۰ لیتر بنزین دریافت کنند.
رضا نواز اظهار داشت: از حدود شهریور ماه طرحی در جایگاههای سوخت اجرا شد و این را به صورت میدانی مشاهده کردیم. به رغم اینکه در تصمیمسازی در مورد سهمیه و قیمت هیچ نقشی نداریم ولی این موضوع را از شهریور ماه در میدانهای مختلف کشور تجربه کردیم و اکنون این طرح محدودیت در سوختگیری بجز تهران در همه نقاط کشور اجرا میشود.
وی در توضیح جزییات طرح گفت: بر اساس برآوردها بیش از ۶۵ درصد مردم هنگام مراجعه به جایگاههای سوخت در هربار سوختگیری بین ۳۰ تا ۴۰ لیتر سوخت دریافت می کنند که در کلانشهرها نزدیک به عدد ۴۰ و در شهرهای کوچک نزدیک به عدد ۳۰ است. البته این عدد در برخی روزهای سال متفاوت است.
نواز افزود: در گذشته هر نفر میتوانست با مراجعه به جایگاه سوخت تا ۶۰ لیتر بنزین دریافت کند و این روند را روزانه سه بار تکرار کند. اتفاقی که اکنون افتاده این است که در استانها افراد در بار اول سوختگیری میتوانند ۳۰ یا ۴۰ لیتر با کارت سوخت خود (از سهمیه شخصی یا سهمیه آزاد) دریافت کنند.
وی ادامه داد: برای سوختگیری دوم باید حدود چهار ساعت از سوختگیری اول گذشته باشد تا فرد بتواند دوباره سوختگیری انجام دهد. این موضوع در مورد همه استانها و شهرها صادق است. در مورد کارت جایگاه سوخت نیز میزان بنزین دریافتی از ۶۰ لیتر به ۳۰ لیتر تقلیل پیدا کرده است. به این شکل که وقتی با استفاده از کارت جایگاه ۳۰ لیتر سوخت دریافت کردید دیگر محدودیت زمانی وجود ندارد و فرد میتواند دوباره سوخت دریافت کند.
نواز گفت: ۳۰ درصد از افرادی هم که بیش از ۴۰ لیتر بنزین دریافت میکنند محدودیتی در میزان سوختگیری ندارند. این محدودیت تنها از نظر میزان هر بار سوختگیری است. یعنی اگر با کارت خود ۴۰ لیتر بنزین گرفتند می توانند ۱۰ یا ۲۰ لیتر دیگر را از کارت جایگاه سوخت دریافت کنند. در واقع این بخش از مردم میتوانند به میزان ظرفیت باک خودرو خود، سوخت دریافت بکنند اما تعداد دفعات سوختگیری آنها افزایش مییابد.
وی ادامه داد: درصورتی که از استان خارج و به استان دیگری وارد شوند محدودیت زمانی در سوختگیری ندارند.
نواز با اشاره به وضعیت خودروهای عمومی اظهار داشت: این خودروها نیز همان شرایط را دارند با این تفاوت در روز میتوانند دوبار سوختگیری انجام بدهند نه ۳ بار.
سخنگوی جایگاه دارن کشور با اشاره به افرادی که فاقد کارت سوخت هستند نیز گفت: اینگونه افراد میتوانند دو بار سوختگیری کنند و در هر بار با کارت جایگاه ۳۰ لیتر بنزین دریافت کنند.
نواز افزود: بر اساس برآوردهایی که انجام دادهایم این طرح زمان لازم برای سوختگیری را تا ۲۰ درصد افزایش میدهد.
سخنگوی جایگاه دارن کشور ادامه داد: به عنوان بخش خصوصی از دولت و تصمیمسازان انتظار داریم که قبل از اجرای طرح با ما مشورت بکنند. ما رفتار مراجعهکنندگان را میشناسیم و میتوانیم اطلاعات خوبی به دولت ارائه بدهیم تا این طرحها درست اجرا بشود.
وی افزود: طرحهای مقطعی را به صلاح نمیدانیم. یعنی طرحهای حوزه سوخت باید اصلاحاتی و زیرساختی انجام بشود.
نواز در باره تداوم طرح یاد شده گفت: زمان پایان طرح معلوم نیست اما قرار بر این است که اطلاعات لازم ظرف ۶ ماه گردآوری شود تا مسئولین تصمیم بگیرند که طرح ادامه پیدا کند یا خیر.
نظر کاربران
مسخره بازیا چیه اخه هرکی ی طرح در میکنه مردم بیکارن مگه
هدف فقط آزار و اذیت مردمه
فقط دوست دارید تو این شرایط سخت اقتصادی مردم رو عصبی کنید..بزارید به فکر درد خودمون باشیم.
آخه این چه آزاری هست که به مردم می رسانید و زمان سوخت گیری را افزایش می دهید در حالیکه اکثر خودرو ها دارای باک ۵۰ لیتری هستند ؟ داستان پادشاه و وزیر وردی شهر هست
یعنی هر روز صبح با یه سورپرایز... فکر آقایون شده اینکه چه کار کنیم اعصاب ملت بیشتر بهم بریزه. واقعا باید به این سبک مدیریت و کشورداری نشان جهانی داده بشه یعنی هر کشوری که خواست ملت رو تا غایت عصبی و منزجر کنه بره از مدل ایران یاد بگیره
جمع کنید این مسخره بازیاتونو
وقتی عقل نییت جون درعذابه این کارجزمردم آزاری چیزه دیگه ای نیست
لطفا میزان سوختگیری را به پنج لیتر در ساعت تغیر دهید تا مردم برای سوختگیری چهل لیتری هشت بار به پمپ بنزین مراجعه کنند و هشت ساعت وقت بگذارند.
ممنون.
طرح جالبی است.
خوبه از سال دیکه ترافیک سوخت گیری تو جایگاه هم به کلکسیون بدبختیهامون اظافه شد
مسخره بازی جدید
یعنی بری این داستان رو توی افانستان تعریف کنی یا توی جیبوتی بهمون میخندن
چرا
چون میخوان بگن یه کاری کردیم فقط
فکر ترافیک جایگاه
هدر رفت وقت مردم
موندن توی راه
کلا سرگریمم و وقت زندگیمون برای اینا بی اهمیته
انصافا چقدر نشستید فکر کردید که مردم از سهمیه جایگاه استفاده کنند به جای سهمیه خودشون
تبریک میگم به این همه هوش و ذکاوت