۱۲۸۸۳۴
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

دلايل كاهش آستانه تحمل در بین ایرانی ها

روزانه به طور میانگین ۱۶۸۰پرونده نزاع و درگیری به مراکز پزشکی قانونی ارجاع می‌شود، این در حالی است که برسی آمارها نشان می دهد همزمان با گرم شدن هوا تعداد مراجعین نزاع به پزشکی قانونی نیز افزایش می یابد.

خبرگزاری مهر: روزانه به طور میانگین 1680پرونده نزاع و درگیری به مراکز پزشکی قانونی ارجاع می‌شود، این در حالی است که برسی آمارها نشان می دهد همزمان با گرم شدن هوا تعداد مراجعین نزاع به پزشکی قانونی نیز افزایش می یابد.

طی دو ماه نخست امسال 104 هزار و 200 پرونده مربوط به صدمات ناشی از نزاع به مراکز پزشکی قانونی ارجاع شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است.

بر اساس این آمار از کل مراجعین نزاع 72 هزار و 515 نفر مرد و 31 هزار و 685 نفر زن بودند. در این مدت استانهای تهران، خراسان رضوی و اصفهان بیشترین مراجعه کننده را در خصوص نزاع داشتند. این آمار در حالی اعلام شده که اغلب قربانیان نزاع به پزشکی قانونی مراجعه نمی‌کنند.

احترام به حقوق يكديگر عامل كاهش نزاع

دکتر محمدحسین میرجلیلی رئیس مرکز پزشکی قانونی شرق تهران در این رابطه می‌گوید: افزایش احساس امنیت در جامعه و رعایت حقوق یکدیگر می‌تواند باعث کاهش نزاع و درگیری در جامعه شود.

وی ادامه داد: فرهنگ عذرخواهی و کوتاه آمدن در کشور بسیار ضعیف شده و اگر هر کدام از افراد بتوانند در عذرخواهی پیش‌قدم شوند آتش شعله ور شده طرف مقابل را می‌توانند خاموش کنند. بسیاری از دعواها به این دلیل است که یک نفر حقوق دیگری را زیر پا گذاشته و طرف مقابل در مقام اعتراض بر می‌آید.

دکتر میرجلیلی خاطرنشان کرد: گاهی اوقات وقوع یک نزاع ساده می‌تواند منجر به حوادثی تلخ شود و خانواده‌ها باید به فرزندان خود آموزش‌های لازم را داده و رفتار آنها را زیر نظر بگیرند.

رئیس مرکز پزشکی قانونی شرق تهران در خصوص علت بالا رفتن آمار نزاع در فصل تابستان نیز گفت: از سالهای قبل آمار نزاع در فصل گرما افزایش داشته است که این موضوع نیاز به تحقیق علمی دارد.

وی افزود: از آنجا که مردم در تابستان ساعتهای بیشتری را در پارکها و خیابانها و تفرجگاه‌ها هستند این موضوع می‌تواند تنش را زیاد کند. البته همان‌طور که اشاره کردم با انجام تحقیقات لازم باید بررسی کرد که آیا خود گرما بر روی رفتار مردم تاثیر دارد یا نه؟

كاهش آستانه تحمل در فصل گرما

دکتر علی نجفی توانا رئیس کانون وکلای دادگستری مركز نیز در این رابطه گفت: گرمای هوا باعث کاهش آستانه تحمل افراد شده و در برابر هر واکنش منفی از خود واکنش نشان می‌دهند.

وی افزود: تشنگی، گرسنگی، بیماری‌های جسمی، اختلالات ژنتیکی، افسردگی، فقر و بیکاری از جمله عواملی هستند که می‌توانند در رفتار انسان موثر باشند.

این حقوقدان ادامه داد: هر عاملی که آستانه مقاومت انسان را کاهش داده، نظام روحی را به هم بریزد و سیستم عصبی انسان را به صورت غیرمتعارف تحریک کند می‌تواند باعث وقوع حوادث رفتاری و جنایی شود.

به نظر می‌رسد رشد آمار نزاع طی سالهای اخیر و افزایش فزاینده آن در فصل گرما ضرورت توجه به این موضوع و به دست آوردن راهکاری برای کاهش آمار درگیری‌ها را از سوی دستگاه‌های مسئول نشان می‌دهد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج