این سبزی باعث تلخی قُرمه سبزی میشود
قورمه سبزی از آن دسته غذاهایی است که سبزی پایه اصلی آن است و مهمترین وجه تفاوت قورمه سبزی در نقاط مختلف ایران، ترکیب و نسبت سبزیها در آن است و در واقع این سبزی است که به این غذای اصیل ایرانی عطر، طعم و رنگ میدهد.
همشهری آنلاین: قورمه سبزی از آن دسته غذاهایی است که سبزی پایه اصلی آن است و مهمترین وجه تفاوت قورمه سبزی در نقاط مختلف ایران، ترکیب و نسبت سبزیها در آن است و در واقع این سبزی است که به این غذای اصیل ایرانی عطر، طعم و رنگ میدهد.
مهمترین سبزیها در ترکیب سبزی قورمه سبزی شامل گشنیز، جعفری، شنبلیله و اسفناج است که در بعضی مناطق یکی از اینها حذف یا در مناطق دیگر سبزیهای دیگری به آنها اضافه میشود.
در اینجا ۲ ترکیب متفاوت از سبزیهای قورمه را که در نقاط مختلف ایران به کار میرود، میبینیم؛ با این توضیح که در هر استان هم ممکن است در شهرهای مختلف آن ترکیب سبزیها در قورمه سبزی با شهرهای دیگر متفاوت باشد.
ارسال نظر