۵ نکته مهم برای تهیه سس مایونز خانگی
سسها یکی از هیجانانگیزترین چاشنیها در دنیای آشپزی هستند که بسیار محبوب و پر طرفداراناند. سسها در انواع و طعمهای گوناگون موجودند که برای سرو غذاهای اصلی، پیش غذا و سالادها استفاده میشوند.
فرادید: سسها یکی از هیجانانگیزترین چاشنیها در دنیای آشپزی هستند که بسیار محبوب و پر طرفداراناند. سسها در انواع و طعمهای گوناگون موجودند که برای سرو غذاهای اصلی، پیش غذا و سالادها استفاده میشوند.
سسها در دنیای فست فود نیز بسیار پر کاربرد و محبوب هستند، طوری که میتوان گفت هرکدام از این فست فودها با نوع خاصی از سسها سرو میشوند. امروز میتوانید انواع سس را در طعمها و رنگهای گوناگون داخل سوپر مارکتها و فروشگاههای مواد غذایی تهیه کنید. سس مایونز یکی از انواع سسهای پر طرفدار و پرکاربرد است که برای تهیه بسیاری از سالادها و غذاها از آن استفاده میشود.
مواد لازم
روغن مایع: یک و یک چهارم لیوان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
شیر: دو سوم لیوان
نمک: نصف قاشق چایخوری
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه سس مایونز خانگی
مرحله اول: ابتدا روغن مایع، شکر، شیر، نمک و سس خردل را داخل یک پارچ یا ظرف دیواره بلند بریزید و با گوشتکوب برقی حدودا یک دقیقه هم بزنید.
مرحله دوم: بعد از اینکه مواد کمی غلیظ شد، آبلیمو را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره یک دقیقه دیگر هم بزنید. وقتی سس کاملا غلیظ شد، گوشتکوب برقی را کنار بگذارید و سس مایونز آماده را داخل یک شیشه خشک و تمیز بریزید. حتما شیشه را داخل یخچال نگهداری کنید.
۵ نکته مهم برای تهیه سس مایونز خانگی
۱- بهتر است برای تهیه سس مایونز حتما از گوشتکوب برقی استفاده کنید و گوشتکوب را از پایین به سمت بالا و از بالا به سمت پایین حرکت بدهید. مراقب باشید که هنگام هم زدن ظرف را بیش از حد تکان ندهید.
۲- هرگز آبلیمو را ابتدای کار و همراه با بقیه مواد اضافه نکنید؛ زیرا باعث میشود شیر ببرد.
۳- به طور کلی تهیه این سس بیشتر از دو دقیقه زمان نمیبرد؛ بنابراین بیش از حد هم زدن آن باعث شل شدن سس خواهد شد.
۴- حتما سس مایونز آماده را داخل شیشههای خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
۵- اگر از شیر پر چرب برای تهیه سس مایونز استفاده کنید، سس شما درنهایت خوشمزهتر و غلیظتر خواهد شد.
ارسال نظر