۱۲۸۳۳۷۸
۴۲۷۷
۴۲۷۷
پ

طعنه سنگین به مجلس با چاشنی «کره شمالی»

آیت الله محقق داماد گفت: ما در کشوری زندگی میکنیم که پارلمانش می خواهد تصویب کند که هرکس خلاف حاکمیت حرف میزند به ۱۰ تا ۱۵ سال حبس محکوم شود. نمی دانم در کره شمالی چنین چیزی هست یا خیر؟

جماران نوشت: آیت الله محقق داماد گفت: ما در کشوری زندگی میکنیم که پارلمانش می خواهد تصویب کند که هرکس خلاف حاکمیت حرف میزند به ۱۰ تا ۱۵ سال حبس محکوم شود. نمی دانم در کره شمالی چنین چیزی هست یا خیر؟

5315932

آیت الله محقق داماد در حاشیه نشست شاخه اقتصادی فرهنگستان علوم :

ما در کشوری زندگی میکنیم که پارلمانش می خواهد تصویب کند که هرکس خلاف حاکمیت حرف میزند به ۱۰ تا ۱۵ سال حبس محکوم شود. نمی دانم در کره شمالی چنین چیزی هست یا خیر؟

یک اتهامی مطرح می‌شود که می‌گوید فقه کشور را ویران کرده است. در حوزه اقتصاد، عمل نکردن به حلال و حرام، کشور را به اینجا کشانده است.

دولت در زمینه ثروت های ملی مرتکب خلاف شرع علنی شده است.

یک نفر در مجلس نیست این مسائل را بفهمد

فروختن نفت و تقسیم آن حرام است

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج