کنسرو تن ماهی از گوشت ماهی گرانتر شد
سیدمحمد میررضوی، دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران: سال گذشته تعداد تولید کنسرو تن ماهی در کشور ۶۰۰ میلیون قوطی کنسرو بود، اما امسال این عدد به ۳۰۰ میلیون قوطی کاهش یافته است.
تجارتنیوز: سیدمحمد میررضوی، دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران: سال گذشته تعداد تولید کنسرو تن ماهی در کشور ۶۰۰ میلیون قوطی کنسرو بود، اما امسال این عدد به ۳۰۰ میلیون قوطی کاهش یافته است.
از آنجایی که حدود ۷۰ درصد قیمت کنسرو ماهی به قیمت ماهی مربوط میشود نگاهی به قیمت این ماده پروتئینی که مدتهاست از سفره مردم حذف شده، نشان میدهد که قیمت ارزانترین کنسروهای تن ماهی موجود در بازار هم از قیمت انواع ماهی را پشت سر گذاشته است.
قزلآلا از ماهیهای پرطرفدار در ایران است که قیمت آن در نیمه اول سال جاری حدود ۷۰ هزار تومان بود، اما به یکباره قیمت آن به کیلویی ۱۲۰ هزار تومان رسید.
با توجه به اینکه کنسرو تن ماهی غالباً در قوطیهای ۱۸۰ گرمی عرضه میشود، هر کیلو از آن با در نظر گرفتن نرخ ۴۰ هزار تومان برای ارزانترین نوع موجود در بازار به ۲۲۲ هزار تومان میرسد. یعنی ۱۰۲ هزار تومان گرانتر از ماهی قزلآلا.
ارسال نظر