۱۲۸۱۹۹
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

یک سوم جهان تا سال ۲۰۴۰ آب ندارند

نتایج پژوهش محققان دانشگاه آرهاوس دانمارک با همکاری مدرسه حقوق ورمونت آمریکا، از این واقعیت تلخ که تا سال ۲۰۴۰ قریب به ۴۰ درصد مردم جهان دچار بحران کم آبی می شوند و یک سوم دیگر آب آشامیدنی ندارند، پرده برداشت.

ایرنا: نتایج پژوهش محققان دانشگاه آرهاوس دانمارک با همکاری مدرسه حقوق ورمونت آمریکا، از این واقعیت تلخ که تا سال ۲۰۴۰ قریب به ۴۰ درصد مردم جهان دچار بحران کم آبی می شوند و یک سوم دیگر آب آشامیدنی ندارند، پرده برداشت.

پایگاه ساینس نوشت: بر اساس این تحقیقات که سه سال به طول انجامید، تا سال ۲۰۴۰ میزان آب باقی مانده در کره زمین برای رفع تشنگی جمعیت ساکنین آن و ادامه روند تولید برق و انرژی با استفاده از راهکارهای فعلی کافی نخواهد بود.

در دنیای امروز بین نیاز به نوشیدن آب و تولید انرژی از آن، یک ماراتن دایمی وجود دارد. در اغلب کشور های جهان، تولید برق، عمده ترین زمینه مصرف آب محسوب می شود. بخش عمده آب در جریان تولید برق صرف خنک سازی نیروگاه ها می شود.

تنها سامانه تولید انرژی که نیازی به چرخه خنک کننده ندارند، سامانه های بادی و خورشیدی هستند. به همین علت یکی از اولین توصیه های محققان، جایگزین کردن سامانه های قدیمی تولید الکتریسیته با سامانه های پایدار بادی و خورشیدی است.

در این تحقیقات مشخص شد که در اغلب سامانه های تولید برق، حتی میزان آب مصرفی برای حفظ عملکرد سامانه ثبت نمی شود. این مشکل بسیار بزرگی است که صنعت تولید برق حتی از میزان دقیق آب مصرفی در آن بی اطلاع است. با توجه به این که منابع آب کره زمین محدود هستند، اگر به سرعت اقدام موثری در این باره انجام نشود، این غفلت می تواند منجر به بروز بحران های جدی در جهان شود.

محققان با جمع بندی نتایج این تحقیق و مطالعات دیگری که در مورد منابع آب و جمعیت کره زمین انجام گرفته است، به این نتیجه رسیدند که تا سال ۲۰۲۰ مشکل کمبود آب، زندگی ۳۰ تا ۴۰ درصد از جمعیت کره زمین را تحت تاثیر قرار می دهد و حدود یک سوم از جمعیت کره زمین آب آشامیدنی سالم در اختیار نخواهند داشت. این در حالی است که تغییرات جوی کره زمین نیز می تواند وضعیت را بدتر کند.

اما راهکار مشکل چیست؟

محققان در گزارشات خود شش توصیه اساسی را به منظور جلوگیری از این مشکل و رفع بحران آب در سراسر جهان مطرح کردند که عبارتند از:

بهبود ساختارهای تولید انرژی

تحقیقات بیشتر و کاربردی تر در زمینه چرخه های خنک کننده

ثبت میزان آب مصرفی نیروگاه های برق

سرمایه گذاری عمده در زمینه تولید انرژی از باد

سرمایه گذاری عمده در زمینه تولید انرژی خورشیدی

ممنوعیت راه اندازی صنایع وابسته به سوخت فسیلی در مناطقی که با مشکل کمبود آب مواجه هستند (یعنی تقریبا در نیمی از کره زمین)

محققان برای حصول نتایج واقعی، نمونه های واقعی را در چهار کشور فرانسه، ایالات متحده، چین و هندوستان مورد مطالعه قرار دادند. گام اول این تحقیقات تعیین ملزومات انرژی فعلی و سپس تعیین دورنمای وضعیت جهان در سال ۲۰۴۰ بود. اغلب نتایج به دست آمده از این شیوه، غافلگیر کننده بود. در هر چهار نمونه مورد مطالعه، مشخص شد که ادامه روند فعلی تا سال ۲۰۴۰ به دلیل کمبود منابع آب، غیرممکن است.

تا سال ۲۰۴۰ زمان زیادی باقی نمانده و لازم است هرچه سریع تر اقدامات جدی در این زمینه انجام پذیرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
کیف پول من

فروش همستر کامبت
کی بود می‌گفت پول نمیشه!

چیزی تا لیست شدن همستر نمانده، شما با طی کردن مراحل زیر می‌توانید ارز خود را از همه زودتر به فروش برسانید:

۱ - ثبت نام کنید و لینک رفرال خود را کپی کنید.
۲ - با لینک رفرال خود، دوستانتان را دعوت کنید.
۳ - به ازای دعوت از هر دوست، تون کوین رایگان دریافت کنید.
۴ - با دعوت از تعداد بیشتری از دوستان، شانس خود را برای برنده شدن در قرعه کشی کیف پول من بیشتر کنید.
۵ - پس از لیست شدن همستر، ارز خود را به راحتی نقد کنید.

لیست جوایز قرعه‌کشیemoji

آیفون ۱۶

اپل واچ سری ۱۰

پلی استیشن ۵

و ...

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج