تمام موارد تعرض به دانش آموزان، به زور نبود!
مظفر الوندی دبیر مرجع ملی حقوق کودک در بخشهایی از گفت و گوی خود به برخی چالشهای موجود در حوزه کودکان مانند کودک آزاری و تعرض یک ناظم مدرسه به دانش آموزان پرداخته و از جمله گفته: من اعتقاد دارم که تمامی این موارد به زور نبوده و در برخی موارد گرایشی دو طرفه وجود داشته است.
ایلنا نوشت: مظفر الوندی دبیر مرجع ملی حقوق کودک در بخشهایی از گفت و گوی خود به برخی چالشهای موجود در حوزه کودکان مانند کودک آزاری و تعرض یک ناظم مدرسه به دانش آموزان پرداخته و از جمله گفته: من اعتقاد دارم که تمامی این موارد به زور نبوده و در برخی موارد گرایشی دو طرفه وجود داشته است.
الوندی در مورد یکی از موارد اخیر کودک آزاری که مربوط به تعرض یک ناظم به دانش آموزان مدرسه است، گفته: متاسفانه در هر مکانی که به صورت متمرکز از کودکان نگهداری میشود احتمال وقوع چنین اتفاقاتی نیز وجود دارد و این یک مساله جهانی است.میزان فراگیری این گونه موارد در کشور برای مامشخص نیست، اما برای پیش گیری از وقوع آزارهای جنسی موارد مختلفی همچون نظارتهای درونی در مدراس، کنترل رفت و آمدها و گزینش معلم میتواند موثر باشد.
وی ادامه داده: از نظر علمی نیز برخی اعتقاد دارند این کششها و گرایشها به صورت دو طرفه در برخی مقاطع سنی وجود دارد. من هم معتقدم تمامی این موارد به زور نبوده و در برخی موارد این گرایش، دو طرفه بوده است. بنابراین باید زمینه این گونه گرایشها از بین برود؛ فضاهای مجازی و ماهواره بر روی کودکان تاثیر میگذارند؛ و به نظر میآید که کارهای فرهنگی و آموزش میتواند موثرتر از اقدامات قضایی در این زمینه باشد.
شایان توجه است که حدود سه ماه پیش والدین ۲ دانشآموز یک دبستان پسرانه در شهرک دانشگاه تهران به دادگاه کیفری مراجعه و از ناظم مدرسه پسرشان شکایت کردند. آنها در شکایتشان گفتند متوجه شدهاند که ناظم مدرسه، پسرشان را آزار و اذیت جنسی داده است. بعد از آن معاون این مدرسه بازداشت شد و پرونده در شعبه ۷۹ دادگاه کیفری تهران در جریان است.
پیش از این حمیدرضا کفاش معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در باره روند رسیدگی به این پرونده ضمن تائید ضمنی تعرض به حداقل شش دانشآموز در گفت و گو با روزنامه شهروند گفته بود: «حس من این است که رسانهای شدن این اتفاقات، ضربهای که به جامعه میزند به مراتب بیشتر از نکتههای مثبت آن است. ببینید، یک موقع هست همین یکی دو مورد که مثلا الان در تهران داریم در یک شهر شده ۲۰ یا ۳۰ مورد، در این صورت من حرف شما را قبول دارم ولی در تهران بزرگ در طول یک سال، یکی دو مورد اتفاق افتاده و این قابل رسانهای کردن نیست.»
نظر کاربران
با سلام. سوال اینجاست که اگر این آزار و اذیت جنسی به زور نبوده٬ پس آیا با میل قلبی دانش آموز بوده است؟ اگر همسن و سال بودند٬ میگیم تحت تاثیر ماهواره قرار گرفتند. اما وقتی ناظم مدرسه با سن بالاتر و اعمال قدرت (تهدید به اخراج٬ کم کردن نمره انضباط و ...) که اهرمهای زیر فشار گذاشتن دانش آموز بخت برگشته می باشد٬ چگونه می تواند مقاومت کند؟ از نظر شرع و قانون اسلام٬ حکم لواط اعدام می باشد.
پاسخ ها
موافقم اصلا یه بچه دبستانی که هنوز به بلوغ نرسیده چه گرایش جنسی میتونه داشته باشه ؟! اکثر جاهای دنیا رابطه زیر 18 سال رو از نظر قانون تجاوز میدونن .
دستشون درد نکنه...رنگ و آب علمی هم به نظراتشون میدند!شرم باد...
مساله جنسی موضوعی نیست که بچه ای در سنی قبل از بلوغ بتواند در آن انتخابی داشته باشد. چه مدل از رضایت میتواند در این رابطه باشد؟ یک دانش آموز با ناظم مدرسه هر چقدر هم رابطه دوستانه داشته باشد نمیتواند به چنین چیزی رضایت دهد. این نوع شرم آوری از کودک آزاری است.
اگر بچه خودشان هم بود همين نظر (حساسيت) را داشتند.
پاسخ ها
امیدوارم بچه خودشون به چنین بلایی دچاربشه تابفهمه رضایت دادن تواختیار بچه دبستانی هست یا نه