دختری که برای مذهبی شدن قید ارثیه هنگفت را زد!
وارث هشت ساله هندی یک شرکت الماس ۵۰ میلیون پوندی، ثروت خود را بخشید تا تبدیل به یک راهبه با دستورات سفت و سخت مذهبی شود که فداییان آن به روزه داری تا حد مرگ معروف هستند.
روزیاتو: وارث هشت ساله هندی یک شرکت الماس ۵۰ میلیون پوندی، ثروت خود را بخشید تا تبدیل به یک راهبه با دستورات سفت و سخت مذهبی شود که فداییان آن به روزه داری تا حد مرگ معروف هستند.
دوانشی سنگوی (Devanshi Sanghvi)، تا این هفته، وارث کسب و کار جواهرات سنگوی و پسران در شهر غربی سورات بود، که به دلیل شهرتش در تجارت جهانی جواهرات به «شهر الماس» معروف است.
خانواده او اعضای مذهب جین هستند؛ یک مذهب کوچک اما باستانی هندی که عدم خشونت، گیاهخواری سفت و سخت و عشق به همه موجودات بزرگ و کوچک را تبلیغ میکند. و حالا دوانشی به این مذهب پیوسته تا تبدیل به یکی از جوانترین اعضای آن شود.
طبق تصاویری که در رسانه های محلی به اشتراک گذاشته شده است، این هفته، او برای اعلام رسالت جدید خود در یک مراسم جشن چهار روزه شرکت کرد که در آن سوار کالسکه ای بود که توسط یک فیل کشیده میشد.
روز چهارشنبه، او به معبدی رسید و پس از چیدن تمام موهایش، لباسهای پر نقش و نگار خود را با یک لباس ساده پنبهای سفید عوض کرد.
به گفته یکی از شاهدان این مراسم، سنگوی در میان اعضای جامعه جین در سورات به دلیل تقوایی که حتی از کودکی داشت شناخته شده بود و بهطور منظم در مراسم معبد شرکت میکرد. او گفت: «دوانشی هرگز تلویزیون و فیلم تماشا نکرده و به مراکز خرید و رستوران نرفته است».
این کودک یکی از جوانترین افرادی است که مراسم «دیکشا» را برای رها کردن اموال مادی خود و ورود به جامعه مذهبی جین انجام داده است.
به گزارش رسانه های محلی، والدین سنگوی گفتند که او مشتاق راهبه شدن بوده است. گفته میشود که خانوادههای عضو جین فرزندان خود را تشویق میکنند تا برای ارتقای جایگاه اجتماعی خویشاوندان خود راهب یا راهبه شوند.
طبق گزارش ICRA، آژانس رتبهبندی اعتباری هند، کسبوکار خانواده او که در سال ۱۹۸۱ تأسیس شد، دارای ارزش خالص پنج میلیارد روپیه (۶۱ میلیون دلار) است.
جینیسم در هند بیش از چهار میلیون پیرو دارد که بسیاری از آنها، مانند خانواده سنگوی، از خانواده های مرفه هستند.
پیروان این آیین رژیم غذایی سخت و شدید گیاهخواری را رعایت میکنند و برخی راهبان و راهبه ها دهان خود را با پارچه میپوشانند تا از بلع تصادفی حشرات جلوگیری کنند.
این دین به دلیل برخی از اعمال آیینی خود، به ویژه برای سنت روزه های شدید که گاها به مرگ میانجامد مورد انتقاد قرار گرفته است.
در سال ۲۰۱۶ یک دختر ۱۳ ساله در حیدرآباد در حالی که یک روزه دو ماهه را به عنوان توبه انجام میداد، به کما رفت و درگذشت. والدین او توسط پلیس به قتل عمد متهم شدند و به دلیل ادعاهایی مبنی بر اینکه خانواده او را مجبور به روزه داری کرده بودند، مورد خشم عمومی قرار گرفتند.
ارسال نظر