معاون استاندار دولت آمارهای رسمی را زیر سوال برد
ابراهیمی گفت: خوشههایی را از قدیم انتخاب کردهاند که این خوشهها را بررسی یا جابجا میکنند، ما روی این خوشهها با دوستان جلسه برگزار کردهایم، اختلاف نظر روی نرخ تورم داریم، معتقدیم که وضعیت تورم با کنترلی که میکنیم در استانهای مختلف، نباید ما رقم اول تورم را داشته باشیم.
مهر نوشت: ابراهیمی گفت: خوشههایی را از قدیم انتخاب کردهاند که این خوشهها را بررسی یا جابجا میکنند، ما روی این خوشهها با دوستان جلسه برگزار کردهایم، اختلاف نظر روی نرخ تورم داریم، معتقدیم که وضعیت تورم با کنترلی که میکنیم در استانهای مختلف، نباید ما رقم اول تورم را داشته باشیم.
معاون اقتصادی استانداری لرستان در نشست با خبرنگاران در رابطه با اعلام نرخ تورم و رتبه نخست لرستان در این رابطه در کشور، گفت: اولاً ما راجع به نرخ تورم با دوستانمان که خوشهها را انتخاب میکنند اختلاف نظر داریم، معتقد هستیم که تورم زاییده دو چیز است، یکی سرمایه گذاری نشدن و تولید پایین و دیگری بالا رفتن تغییر در نرخها، این تعریف علمی آن است.
سیروس ابراهیمی با تاکید بر اینکه در لرستان به طور مثال سازمان مدیریت که این کار را انجام میدهند، خوشههایی را از قدیم انتخاب کردهاند که این خوشهها را بررسی یا جابجا میکنند، ما روی این خوشهها با دوستان جلسه برگزار کردهایم، اختلاف نظر روی نرخ تورم داریم، معتقدیم که وضعیت تورم با کنترلی که میکنیم در استانهای مختلف، نباید ما رقم اول تورم را داشته باشیم.
وی گفت: مسکن در لرستان نرخ بسیار بالایی دارد، وقتی این نرخ مسکن روی سبد خوراکی میآید، خود به خود تورم بالا میرود، با این وجود معتقدیم که ما نرخ تورممان این جایگاه نیست، این نیاز به بررسی بیشتری دارد، ما سازمان مدیریت و حوزه اقتصادی را مأمور کردهایم که این را بررسی کنند که چرا نرخ تورم لرستان این گونه اعلام میشود، من این موضوع را باور ندارم، چون معتقدم که نرخ سرمایه گذاری که ما در استان انجام دادهایم، نرخ بدی نیست، اگر من برای شما احصا کنم، در همین سال که به پایان نرسیده در استان بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری کردهایم.
از ما «معجزه» نخواهید!
معاون اقتصادی استانداری لرستان در ادامه سخنان خود با بیان اینکه لرستان از نظر تعداد شغلی که در سامانه «رصد» ثبت نام کرده در میانه کشور قرار دارد گفت: راستی آزمایی صورت گیرد آمار اعلام میشود.
ابراهیمی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه ما اگر بخواهیم پولی که از محل تبصره ۱۸ پرداخت میکنیم را به عنوان شغل حساب کنیم خیلی زیاد است، اما واقعیت این است که کسی که بیمه تأمین اجتماعی میشود و بیمه او به صورت ماهانه پرداخت میشود را شاغل حساب میکنم، افزود: چرا «سر خودمان را کلاه بگذاریم؟» این فایده ندارد، ما این را فقط میدانیم که شب و روز تلاش میکنیم با برنامه، برای رشد و توسعه لرستان، اینکه چه اتفاقی رخ دهد، «لَا یُکَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا».
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه ما به شما قول میدهیم که هر ماه این نشست را برگزار کنیم و بگوییم در هر ماه چه اتفاقی رخ داده است، گفت: از ما «معجزه» هم نخواهید، ما «معجزه گر» نیستیم، اگر «معجزه گر» بودیم در زندگی خودمان «معجزه» میکردیم.
اصلاً چشماندازی در مورد سیمان خرمآباد نمیبینم
در رابطه با عدم تعیین تکلیف سیمان خرم آباد با ۴۶ هزار سهامدار، اظهار داشت: این طرح با ورشکسته شدنهای متعدد، واگذار شدن به اداره ورشکستگی، دعوی و مسائل حقوقی و… مواجه است و اینکه شما خیال داشته باشید در یک سال دولت سیزدهم سیمان خرم آباد تعیین تکلیف شود، به نظر من جز اینکه وقت خودت را تلف کنی و وقت ما را در پاسخگویی، کار دیگر نیست!
من اصلاً چشماندازی در مورد سیمان خرمآباد نمیبینم
وی با بیان اینکه من اصلاً چشم اندازی در مورد سیمان خرم آباد نمیبینم، مگر اینکه، اتفاقی رخ دهد و یک سرمایه گذار بزرگ این مطالبات را پرداخت کند، گفت: حتی به نظر من جای سیمان خرم آباد هم باید عوض شود، به علت اینکه جانمایی آن، جانمایی مناسبی نیست و میتواند دره خرم آباد را به عنوان یکی از از زیباترین درههای دنیا، خراب کند. معاون اقتصادی استانداری لرستان، بیان داشت: اصلاً توجیه ساخت و ساز در این منطقه وجود ندارد.
از فولاد ازنا و «پارسیلون» خرمآباد چه خبر؟
ابراهیمی در ادامه سخنان خود در پاسخ به سوالی دیگر در رابطه با وضعیت فولاد ازنا، گفت: شما در مورد طرحی سوال میکنید که صاحب آن به علت اینکه ۴۰۰ میلیون دلار با دولت اختلاس کرده به زندان رفته است، سپس کارخانه متوقف شده، پول را از او میخواهند، این فرد نه پول میدهد، نه حاضر به واگذاری است، نه ساز و کارش با بانک به جایی رسیده تا مصادره شود. وی، ادامه داد: اینها مسائل طولانی مربوط به خودش را دارند.
معاون اقتصادی استانداری لرستان در ادامه در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر در مورد تعیین تکلیف «پارسیلون» خرم آباد، گفت: از روزی که به یاد دارم، «پارسیلون» مشکل داشته تا الان، اما شما میگوئید ما در «پارسیلون» چه کاری انجام دادهایم؟ ما بیش از ۵۰ جلسه راجع به «پارسیلون» برگزار کردهایم، آخرین خبری که من دارم این است که تا پایان سال در مزایده قرار میگیرد، امیدواریم یک سرمایه گذار، شرکت و یا هلدینگ اهلیت داری بتواند این مجموعه را زنده کند. ابراهیمی، گفت: اگر تصورتان این است که ما «عصای موسی یا دم عیسی» داریم، نه این گونه ادعایی کردهایم و نه اینگونه ادعایی داریم.
برای ایجاد شغل در لرستان باید جای تبصره ۱۶ و ۱۸ عوض شود!
وی در ادامه سخنان خود در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در رابطه با اختلاف در آمار اعلام شده در حوزه بیکاری و اشتغال استان و همچنین موضوع راستی آزمایی در این رابطه گفت: من هم مقداری با شما در رابطه با عدم ایجاد اشتغال در استان با وجود پرداخت تسهیلات موافقم، من معتقد هستم باید جای تبصره ۱۶ و تبصره ۱۸ عوض شود، در این رابطه مکاتبه و پیگیری هم کردهام، منتها ما تابع سیاست دولت هستیم.
معاون اقتصادی استانداری لرستان با بیان اینکه ما در مشاغل خرد، پول ارزان قیمت میدهیم، اما گاهاً تبدیل به شغل پایدار نمیشوند، گفت: اما اگر جای تبصره ۱۶ و تبصره ۱۸ جابجا شود، تبصره ۱۸ در مسیر تولید قرار میگیرد، در قالب این تبصره برای بیش از شش هزار نفر در این شرایط سخت اقتصادی شغل ایجاد شده و بیمه شده رسمی داریم.
ابراهیمی با بیان اینکه دستگاههایی که شغل ایجاد میکنند باید در سامانه «رصد» اعلام کنند، گفت: در این سامانه تا حدود یک هفته پیش ۲۸ هزار شغل ثبت نام شده است، اما اینها باید راستی آزمایی شوند، در این راستا دولت ساز و کاری در نظر گرفته و شرکتهای مستقلی باید این موضوع را راستی آزمایی کنند. وی، ادامه داد: این راستی آزمایی یک زمان و پروسهای دارد که باید تمام شود، بعد از پایش دقیقی که انجام شد، آمار را در اختیار رسانهها قرار خواهیم داد.
ارسال نظر