۵ نکته مهم و کاربردی برای تهیه ترشی میوه
ترشی میوه یکی از انواع ترشیهاست که با ترکیبی از میوهها تهیه میشود و طعم ملسی دارد که میتوانید آن را به صورت تنقلات نیز سرو کنید.
فرادید: ترشیها ازجمله مخلفات خوشمزهای هستند که در کنار وعدههای غذایی سرو میشوند و تنوع بالایی دارند. فصل اصلی تهیه ترشی معمولا پاییز است؛ ولی برخی از ترشیها هستند که میتوان مواد مورد استفاده آنها را در همه فصول سال تهیه کرد.
ترشی میوه یکی ازا نواع ترشیهای ملس و بسیار خوشمزه است که شما میتوانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.
در ادامه این مطلب طرز تهیه ترشی میوه همراه با ارائه نکات مهم برای تهیه این ترشی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه ترشی میوه
پرتقال: ۲ عدد
سیب: ۲ عدد
کیوی: ۲ عدد
انگور: یک لیوان
تمر هندی: ۱ بسته
رب انار ملس: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه: ۱ لیوان
شکر: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی میوه
مرحله اول: ابتدا تمر هندی را همراه با دو لیوان آب جوشی که ولرم شده است، خیس بدهید و اجازه بدهید یک شبانه روز بماند؛ سپس آن را از صافی رد کنید و آب صاف تمر هندی را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله دوم: رب انار، شکر، سرکه و نمک را به آب صاف تمر هندی اضافه کنید و در آخر میوههایی را که پوست کنده و برش زدهاید، داخل آن بریزید و خوب هم بزنید. حالا ترشی آماده را داخل شیشههای خشک و تمیز بریزید و درب آن را محکم ببندید تا هوا نکشد. حتما شیشه ترشی را داخل یخچال نگهداری کنید. حدود یک ماه بعد ترشی میوه خوشمزه شما آماده خوردن است، نوش جان.
۵ نکته مهم برای تهیه ترشی میوه
۱- آبی که تمر هندی را با آن خیس میکنید، باید حتما جوشیده باشد، در غیر این صورت ترشی میوه شما کپک میزند؛ همچنین ترشی را داخل ظرف شیشهای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفتهاید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک میزند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب میشود.
۲- برای تهیه ترشی میوه میتوانید از هر نوع میوهای که دوست دارید، استفاده کنید و محدودیتی برای اضافه کردن میوه نیست.
۳- میزان نمک و شکری که به ترشی اضافه میکنید، سلیقهای است و کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.
۴- برای تهیه ترشی میوه بهتر است از سرکه سفید استفاده کنید؛ زیرا سرکه قرمز رنگ میوهها را تغییر میدهد.
۵- برای تهیه ترشی میوه میتوانید از آلبالو یا گوجه سبزی که داخل آب و نمک نگهداری میکنید، نیز استفاده کنید.
ارسال نظر