خشکی زایندهرود به سریال کشیده شد
امیرحسین عنایتی که اکنون کارگردانی سریال «طعم طمع» ـ کاری از مرکز صداوسیهای استان اصفهان ـ را عهده دار است، از پخش سریالش طی یک ماه آینده از یکی از شبکه های سراسری خبر داد.
ایسنا: امیرحسین عنایتی که اکنون کارگردانی سریال «طعم طمع» ـ کاری از مرکز صداوسیهای استان اصفهان ـ را عهده دار است، از پخش سریالش طی یک ماه آینده از یکی از شبکه های سراسری خبر داد.
تهیه کننده و کارگردان سریال جدید «طعم طمع» در گفت و گو با ایسنا اعلام کرد: این مجموعه در ژانر معمایی اما با درونمایه کمدی تولید شده است. «طعم طمع» روزهای پایانی تدوینش را می گذراند و همزمان موسیقی کار در حال انجام است. کار مناسبتی نیست و آزاد است و فکر می کنم طی یک ماه آینده به روی آنتن برود.
وی در توضیح داستان اصلی مجموعه تلویزیونی «طعم طمع» اظهار کرد: این سریال قصه خشکسالی زاینده رود اصفهان و درگیر شدن یک خانواده کشاورز با تبعات این مساله را به تصویر می کشد. محمد فیلی، پوراندخت مهیمن، آشا محرابی، شهاب عباسی، افشین سنگ چاپ، فاطمه شکری، پویا امینی، احمدرضا حقیقی، زهره قاسمی و ... از بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند.
نگاهمان به سریال های پایتخت و استانی مشترک باشد
عنایتی در واکنش به این جمله که «پیشتر پروژهای شبکه های استانی از کیفیت کمتری برخوردار بودند، چقدر لازم است روند کیفی سازی پروژه های استانی مستمر باشد و قطع نشود؟» تاکید کرد: تا به حال تولید سریال برای شهرستان را بر عهده نداشته ام. لوکیشن هایم در شهرستان ها بوده اما کار استانی نداشتم و سریال«طعم طمع» اولین کارم است که مصوب سیمای استانها و مرکز اصفهان و برای پخش از شبکه های سراسری تولید شده است. به نظرم پتانسیل شهرستان ها از پایتخت چیزی کم ندارد و بیشتر بحثِ نگاه است. وقتی ما نگاه شهرستانی به کارهای استانی داریم طبیعتاً توقعمان هم پایین می آید و از آن طرف کیفیت هم افت می کند اما وقتی نگاهمان یک نگاه مشترک باشد قطعاً توقعات هم بالا می رود چون سختگیریها، نگاه ها و بودجه همان است. البته عموماً کارهای استانی با بودجههای کمتری نسبت به پروژههای تهران، تولید می شوند و به تبع تاثیر کیفیتی خودش را هم دارد
مهم نیست سریال طنز باشد یا درام مخاطب دنبال کیفیت است
او همچنین در پاسخ به این پرسش که فکر میکنید سریال های کمدی در تلویزیون فعلی چقدر دیده خواهد شد؟ گفت: تلویزیون به هرحال کم و بیش مخاطبان خودش را دارد و نمیتوانیم بگوییم طنز یا ملورام کدام بیشتر طرفدار دارند ولی به طور کلی مخاطبان خودش را تا حدودی دارد. مخاطب رسانه دیگر مثل قدیم نیست که به عنوان مثال کار طنز، خانوادگی و ... را دنبال کند بلکه همه نوع ژانر و موضوعاتی را می پسندند اما به شرط کیفیت. نام نمی برم اما اخیرا چندین سریال طنز روی آنتن داشتیم که مخاطب جذب نکردند ولی در مقابل سریال های ملودرامی هم داشتیم که پیشبینی نمیشد اما مخاطب خودش را جذب کرد؛ بنابراین بحث کیفیت، ماحصل پروژه و بودجه است که اهمیت دارد و تکلیف را روشن می کند.
ساخت فیلم جدید با همکاری ترکیه
کارگردان و تهیه کننده سریال «طعم طمع» در پایان درباره کارهای جدیدش برای تلویزیون اعلام کرد: فعلاً کار جدیدی ندارم و مشغول آماده سازی «طعم طمع» هستیم تا به پخش برسد؛ ولی بعد از آن در حال آماده شدن برای یک سینمایی هستیم که در ژانر کودک و نوجوان برای جشنواره فیلم کودک و نوجوان امسال آماده خواهد شد و محصول مشترک ایران و ترکیه است.
سریال «طعم طمع» به نویسندگی علی اکبر محلوجیان از تولیدات جدید صداوسیمای مرکز اصفهان است که تصویربرداری اش به پایان رسیده و در مرحله پس تولید است.
ارسال نظر