برای حجاب وظیفه داریم «تذکر» دهیم
امام جمعه اهواز با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره حجاب، گفت: برخی در حجاب ضعف دارند که تذکر زبانی وظیفه همه ما است اما ورود به ملاحظات فیزیکی وظیفه ما نیست و نگویید تکلیف دولت این است زیرا هر کدام وظایفی دارند؛ هر کجا حجاب برداشتند وظیفه داریم تذکر دهیم و همین تذکر کافی است.
ایسنا : امام جمعه اهواز با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری درباره حجاب، گفت: برخی در حجاب ضعف دارند که تذکر زبانی وظیفه همه ما است اما ورود به ملاحظات فیزیکی وظیفه ما نیست و نگویید تکلیف دولت این است زیرا هر کدام وظایفی دارند؛ هر کجا حجاب برداشتند وظیفه داریم تذکر دهیم و همین تذکر کافی است.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمدنبی موسویفرد در خطبههای نماز جمعه امروز (۱۶ دیماه) با تاکید بر رعایت تقوای الهی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص تحکیم خانواده و اجتماع اظهار کرد: ابراز محبت، معاشرت نیکو و احترام متقابل، همکاری متقابل و صبر در برابر ناملایمات برخی از رفتارهایی هستند که موجب تحکیم خانواده میشوند.
وی با اشاره به در پیش بودن سالروز ولادت حضرت فاطمه(س) افزود: حضرت فاطمه(س) حجم عظیمی از آرامش را در محیط خانواده ایجاد کرده بود به گونهای که شخصیتی آسمانی مانند امام علی(ع) که کوهی از اندوه و غصه داشت، میفرماید که وقتی به محضر حضرت فاطمه(س) میرفت تمام حزن ایشان بر طرف میشد.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با بیان اینکه جهاد تبیین واجب فوری و عینی است، گفت: باید علاوه بر محیط خانواده در آموزش و پرورش، دانشگاهها و حتی محیط کاری جهاد تبیین آموزش داده شود.
موسویفرد با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد عظمت حضرت فاطمه(س) و جایگاه زن، عنوان کرد: زن مبداء همه خیرات و خوبیها است. حضرت آقا برخلاف بسیاری از افراد که در ایران اسلامی حضور دارند اما به دلیل انفعال در مقابل غرب، حالت منفعلانه به خود میگیرند، مطالبهگرانه صحبت میکند. در غرب تمام هویت زن را میگیرند تا خرج استکبار و جاهیلت مدرن شود.
وی بیان کرد: تعداد دانشمندان و زنان دارای افتخاردر ایران در قبل از انقلاب اسلامی از تعداد انگشتها تجاوز نمیکرد اما امروز زنان ایران در عرصههای فردی و اجتماعی نامآور و تاثیرگذار هستند بنابراین آنهایی که چشمان خود را روی داراییهای افتخارآمیز ما بستهاند، دچار خودتحقیری و بحران هویت شدهاند.
امام جمعه اهواز با اشاره به بازتعریف زن مسلمان ایرانی از نگاه مقام معظم رهبری، گفت: رهبری میفرماید عمری در گوش ما گفتند تا وقتی زن خانهدار است عقبمانده است و پیشرفت، در خیابان است. بعد هم جماعتی غربزده و غربگرای از خدا بیخبر در ایران، حذف پوشش و حجاب را مقدمه اجتماعی شدن زن دانستند و میخواستند زن را از جایگاه والای خود در قرآن کریم تنزل دهند و از زن به عنوان ابزار استفاده کنند اما حضرت آقا فرمودند خانهداری به معنای خانهنشینی نیست بلکه حضور زن در عرصه اجتماعی یک ضرورت است.
موسویفرد به دیگر نقشهای زن بیان کرد: خانهداری صیانت از جریان زندگی خانواده است که این مهم فراتر از هر ماموریتی برای زن است. مقام معظم رهبری تصویری دقیق از حجاب داشتند؛ نه مانند جریان منفعل از غربیها که منکر ضرورت حجاب میشوند و نه مانند جریان مترجع به تکفیر زن ایرانی میپردازند. ایشان گفتند حجاب از ضروریات دین است و حجاب و پوشش زن در چارچوب اسلام، واجب شرعی است و تردیدی در آن نیست و باید حجاب رعایت شود.
وی افزود: ایشان فرمودند ضعف ظاهری حجاب یک زن، نفی دینداری و انقلابیگری نیست. برخی در حجاب ضعف دارند که تذکر زبانی وظیفه همه ما است اما ورود به ملاحظات فیزیکی وظیفه ما نیست و نگویید تکلیف دولت این است زیرا هر کدام وظایفی دارند؛ هر کجا حجاب برداشتند وظیفه داریم تذکر دهیم و همین تذکر کافی است.
نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: عامه مردم نباید به این مساله بیتفاوت باشند زیرا بیتفاوتی دستهای از ما مومنین موجب شده امروز برخیها این گونه در صحنه حاضر شوند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به مسائل اقتصادی دولت و اهمیت نظارت بیان کرد: بخش اندکی از اقتصاد ما به دلار وابسته است اما متاسفانه به دلیل اینکه هزینه و اعتبار دستگاههای گوناگون، به نفت وابسته است این مسائل ملاحظه میشود.
موسویفرد عنوان کرد: اگر بخواهیم مسائل اقتصادی دولت را نقد کنیم باید اقدامات دولت را به سه حوزه قابل تقدیر، اقدامات نیازمند اصلاح و اقدامات نیازمند تغییر بنیادی و انقلابی تقسیم کنیم.
امام جمعه اهواز گفت: اسناد و شواهد موجود دولت آقای رئیسی نشان میدهد با چه شرایطی دولت را تحویل گرفتند و باید شبانهروز کار کنند اما نمیشود فکر کنیم دولت ظرف یک، دو و سه سال معجزه میکند. مقام معظم رهبری فرمودند اثر یک رای ۳۰ تا ۴۰ سال به جا میماند.
وی بیان کرد: شواهد موجود و اسناد غیرقابل انکار نشان میدهد دولت قبل نه تنها خزانه خالی بلکه ابربدهکار به دولت بعد منتقل کرده است. برای جبران حدود ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه، هر سال حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان پرداخت میکند. ۵۰۰ هزار میلیارد تومان اوراق قرضه و ضایع شدن ۶۰ تن طلا به دلیل مدیریت غیرعلمی، برداشت مبالغ کلان از صندوق ذخیره و به کارگیری نابجا، کاهش نزدیک به سقوط ارزش پول ملی، هشت برابر شدن قیمت مسکن و اجاره بها و افزایش چند برابری تحریمها و تعطیلی صدها کارخانه و مراکز تولید، برخی دیگر از کارهای در آن هشت سال بودند.
وی افزود: آنها به جای عذرخواهی، طلبکارانه شعار میگویند. آنها به دلیل ناتوانی خود در اداره قوه مجریه در طرف دیگر ایستادهاند و علیه شرایطی که خود بانی آن هستند، طلبکار هستند.
موسویفرد افزود: در این هشت سال چه کار کردهاید؟ به جای اینکه در کنار دولت باشید و بگویید اشتباه کردهاید این گونه طلبکار هستید. اکنون ارز در کل کشورهای منطقه جهش پیداکرده به گونهای که ترکیه رو به سقوط است بنابراین تصور نشود این شرایط تنها در این دولت است.
امام جمعه اهواز گفت: دولت دستاوردهای ۱۶ ماهه خود را آن گونه که باید برای افکار عمومی تشریح نکرده است در حالی که این موضوع مطالبه مردم و حضرت آقا است.
نماینده ولی فقیه در خوزستان بیان کرد: اکنون میبینیم در کشورهای غربی و اروپایی غالب بر ۲۰۰ تا ۳۰۰ تلفات کرونایی رخ میدهد. آیا این افتخار نیست که با وجود تحریم، چنین شرایط خوبی داریم. ایجاد دو ماه اغتشاشات به این دلیل است که متوجه شدند اگر روی پای خود بایستیم این گونه رشد و تعالی پیدا می کنیم.
موسویفرد گفت: باید به صورت مستمر مردم گفته شود در چه شرایطی قرار دارید که نمیتوانید ارز را کنترل کنید و در مورد تورم در مسکن و خودرو باید توضیح داده شود.
ارسال نظر