امکان واردات لوازم خانگی از کره جنوبی به ایران؟
سخنگوی وزارت صمت با بیان اینکه بعد از خروج تولیدکنندگان لوازم خانگی کرهای از ایران، تولید در این بخش ارتقا یافت و نیازی به واردات وجود ندارد، گفت: برای تعادل بخشی به بازار خودرو باید واردات انجام شود که یکی از گزینههای ما خودرو کرهای است.
فارس: سخنگوی وزارت صمت با بیان اینکه بعد از خروج تولیدکنندگان لوازم خانگی کرهای از ایران، تولید در این بخش ارتقا یافت و نیازی به واردات وجود ندارد، گفت: برای تعادل بخشی به بازار خودرو باید واردات انجام شود که یکی از گزینههای ما خودرو کرهای است.
امید قالیباف در پاسخ به این سوال که با توجه به واردات خودرو از کره جنوی در راستای تعادل بخشی به بازار خودرو، آیا امکان واردات لوازم خانگی نیز از این کشور وجود دارد؟ گفت: در حوزه لوازم خانگی به شدت مازاد عرضه داریم و بازار در رقابت کامل است و تولیدکنندگان و عرضهکنندگان دنبال مشتری هستند اما در حوزه خودرو شرایط کاملا برخلاف شرایط بازار لوازم خانگی است.
* تولید و کیفیت لوازم خانگی بعد از خروج کرهایها از ایران ارتقا یافت
سخنگوی وزارت صمت اظهار داشت: در حوزه تولید لوازم خانگی بعد از خروج کرهایها از ایران، برای تولیدکنندگان ما فرصتی ایجاد شد و این صنعت در زمینه تولید و کیفیت، ارتقا یافت به طوری برای رسیدن به صادرات 440 میلیون دلاری لوازم خانگی به بازارهای منطقه برنامهریزی شده است.
وی افزود: بعد از تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران و توقف واردات خودرو و خروج خودروسازان از کشورمان دو مساله رخ داد اول اینکه دچار کمبود عرضه شدیم و تولیدات داخلی نتوانست بازار را جواب دهد.
سخنگوی وزارت صمت بیان داشت: مساله دوم اینکه بعد از تحریمهای سال 97 آمریکا علیه ایران و افزایش قیمت ارز، تقاضای سرمایهای و واسطهای برای خودرو شکل گرفت و لذا تقاضای خودرو بیش از تقاضای مصرفی بود بنابراین مشکلاتی در بازار رخ داد که برای حل بخشی از آن نیاز به واردات خودرو بود.
وی با بیان اینکه خودروهای کرهای پیش از این در ایران خدمات داشته است و خودروهای تولید این کشور از برندهای جهانی به شمار میرود، اظهار داشت: بنابراین واردات خودرو از کره قبلا جزء گزینههای ما بود و اکنون نیز هست.
سخنگوی وزارت صمت با اشاره به معاملات صوری در حوزه خودرو و قیمتسازی گفت: متاسفانه با معاملات صوری در بازار برای خودرو قیمتسازی میشود که امیدواریم بخشی از این قبیل مشکلات با واردات حل شود.
ارسال نظر