برترین های نمایشگاه مطبوعات معرفی شدند
برترین غرفههای هجدهمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها در مراسم اختتامیه این نمایشگاه عصر امروز ۱۰ آبان با حضور معاون توسعه نیروی انسانی نهاد ریاست جمهوری معرفی شدند.
مراسم اختتامیه هجدهمین نمایشگاه بینالمللی مطبوعات و خبرگزاریها عصر امروز سهشنبه ۱۰ آبان با حضور لطفالله فروزنده معاون توسعه و نیروی انسانی ریاست جمهوری در محل سالن اجتماعات شبستان در مصلی تهران برگزار شد.
فروزنده در سخنانی در این برنامه با اشاره به عدم حضور رئیس جمهور در مراسم اختتامیه نمایشگاه مطبوعات گفت: وی درگیر جلسه استیضاح وزیر اقتصاد بود ولی بسیار مایل بود در مراسم حضور پیدا کند.
وی در ادامه با تقدیر از ارباب جراید گفت: امسال شاهد رونق کمّی و کیفی در نمایشگاه مطبوعات بودیم و اگر زمان نمایشگاه تمدید میشد قطعا بیش از یک میلیون نفر از آن بازدید میکردند.
فروزنده با اشاره به نقش رسانه ها در عصر جدید گفت: اگر ما امروز شاهد نگاه عدالتمحور در اروپا و آمریکای لاتین هستیم بدون شک این ناشی از تاثیر رسانههای ایران است. امروز رسانهها در اختیار استکبار جهانی هستنداما در ایران رسانه یعنی مردانگی، جوانمردی و مهرورزی.
معاون توسعه نیروی انسانی ریاست جمهوری با تقدیر از تدوین میثاق خبرنگاران در این دوره از نمایشگاه مطبوعات گفت: باید به شما تبریک گفت که برای خود منشور اخلاقی تنظیم کرده اید؛ چراکه اخلاق محور جامعه فرهنگی ما است.
وی یادآور شد: مطبوعات باید به سمت نقد دلسوزانه بروند و بستر اصلی کارشان را همین موضوع قرار دهند ضمن اینکه گسترش کمی و کیفی مطبوعات و تربیت خبرنگار و ایجاد امنیت شغلی بسیار مهم است.
در این مراسم همچنین محمد جعفر محمد زاده رئیس نمایشگاه هجدهم گزارشی از این رویداد رسانه ای و استقبال چشم گیر از آن ارائه کرد و آن را ناشی از همدلی و وفاق میان تمامی رسانه های شرکت کننده ارزیابی کرد.
در آیین اختتامیه نمایشگاه هجدهم بین المللی مطبوعات و خبرگزاری ها پس از قرائت میثاقنامه خبرنگاران توسط پدرام پاک آیین مدیر کل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی وزارت ارشاد، برترین غرفههای نمایشگاه هجدهم به شرح زیر معرفی شدند:
بخش انتشار ویژهنامه: ۱- روزنامه ایران ۲- روزنامه جام جم ۳- روزنامه جوان ۴- روزنامه ابتکار
بخش نشریات دینی و قرآنی: ۱- دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علیه قم ۲- نشریه خیمه ۳- نشریه موعود
بخش نشریات معلولان و روشندلان: ۱- نشریه مشتاق ۲- نشریه پیک توانا ۳- نشریه علم و فرهنگ
بخش دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت: ۱- فکه ۲- پایگاه خبری شهدای ایران
نشریات کودک و نوجوان: ۱- پوپک و سلام بچه ها ۲- دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ۳- کیهان بچه ها
بخش نشریات تخصصی: ۱- مرکز نشر دانشگاه
بخش نشریات هنری : ۱- خط خطی ۲- جلوه نقش ۳- هنرمند
بخش نشریات ادبی: ۱- انشا و نویسندگی ۲- گلستانه ۳- هابیل
بخش نشریات سینمایی : ۱- فیلم ۲- فرهنگ و سینما
بخش نشریات اجتماعی و معلومات عمومی: ۱- آسمان شب ۲- دنیای تغذیه ۳- موفقیت ۴- نجوم
بخش نشریات دانشجویی: ۱- دانشگاه الزهرا ۲- دانشگاه علامه طباطبایی ۳- دانشگاه یزد
بخش سایت ها و پایگاه های اطلاع رسانی : ۱- خانه ملت ۲- روستا نیوز ۳- پیام کوتاه نسیم
بخش روابط عمومی ها: ۱- سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ۲- وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ۳- وزارت جهاد کشاورزی
بخش روزنامهها: ۱- خبر ورزشی ۲- خراسان ۳- گل
بخش خبرگزاریها: ۱- ایرنا ۲- ایسنا ۳- فارس ۴- مهر
بخش بین الملل: ۱- خبرگزاری آوا از افغانستان ۲- روزنامه الفجر از تونس ۳- خبرگزاری سانا از سوریه ۴- روزنامه امثال از عراق ۵- روزنامه الاخبار از لبنان ۶- روزنامه روز الیوسف از مصر.
بخش ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۱- قزوین ۲- کردستان ۳- لرستان.
همچنین در مراسم اختتامیه در نمایشگاه دو کتاب با عنوان کتاب سال مطبوعات ایران به شرح زیر معرفی شدند:
۱- حقوق حرفه ای روزنامه نگاری تالیف پروفسور کاظم معتمد نژاد. این استاد پیشکسوت رشته علوم ارتباطات اجتماعی مبلغ نقدی جایزه خود را به دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی تقدیم کرد.
۲- روزنامه نگاری در عمل؛ چگونه خبر بنوسیم نوشته هلن سیونر از موسسه انتشاراتی همشهری.
منبع: مهر
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ارسال نظر