۱۲۶۶۸۰۸
۸۹۰۸
۸۹۰۸
پ

چرا به آب پاستا «طلای مایع» می‌گویند؟

افرادی که قبل از افزودن آب ماکارونی به سس خود آن را دور می‌ریزند، مرتکب اشتباه بزرگی می شوند.

خبرآنلاین: افرادی که قبل از افزودن آب ماکارونی به سس خود آن را دور می‌ریزند، مرتکب اشتباه بزرگی می شوند.

 صرفه جویی در آب ماکارونی نه تنها برای سیاره ما و حفاظت از محیط زیست عالی است، بلکه این ماده مخفی است که می تواند طعم سس شما را حتی بهتر کند. می‌دانید در مورد چه چیزی صحبت می‌کنیم، آن آب ابری زیبا که وقتی پاستا را کامل پختید، در قابلمه رها می‌کنید. این چیزی است که باید قبل از اینکه به ریختن آن در آبکش فکر کنید حداکثر استفاده را از آن ببرید.

با این حال، چرا اینقدر عالی است؟ مطمئناً فکر می‌کنید که آب پاستا نمی‌تواند چیز مفیدی داشته باشد و اینجاست که مردم اشتباه می کنند. آب اضافی ماکارونی مملو از نمک و نشاسته است و وقتی این مواد را به سس خود اضافه کنید، چه روغن زیتون باشد و یا مواد دیگر، سس لذیذی برای شما به ارمغان می‌آید که به هیچ وجه بدون وجود آب پاستا درست نمی‌شود؛ این فرآیند امولسیون سازی نامیده می شود.

چرا به آب پاستا "طلای مایع" می‌گویند؟

از آب پاستا برای رشد گیاهان استفاده کنید

آب ماکارونی سرشار از نشاسته، دارای مقادیری از کلسیم، فسفر، آهن، روی و پتاسیم است که با تامین مواد مغذی مفید به رشد گیاه کمک می کند. از آنجایی که سرشار از کربوهیدرات است، به فعالیت باکتری ها در خاک نیز کمک می کند.

گفتنی است اگر برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی به آب روغن نباتی یا نمک اضافه می کنید، آن را روی گیاهان استفاده نکنید زیرا روغن در نور خورشید گرم می شود و گیاه را می سوزاند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج