واکنش کیهان به روز دانشجو با «رکابی» و «برهنگی»
روزنامه کیهان در یادداشت«اهمیت ۱۶ آذر» نوشت: منتقدین جمهوری اسلامی از تئوری سازی و نظریهپردازی و حتی ترجمه متون غربی توسط برخی از اساتید دانشگاه و حوزه در دهه هفتاد به فحش و رکاکت امروز رسیده و خواست آنها از آزادی مطبوعات و لوایح دوقلو به آزادی پوشیدن رکابی تنزل یافته است.
روزنامه کیهان در یادداشت «اهمیت ۱۶ آذر» نوشت: منتقدین جمهوری اسلامی از تئوری سازی و نظریهپردازی و حتی ترجمه متون غربی توسط برخی از اساتید دانشگاه و حوزه در دهه هفتاد به فحش و رکاکت امروز رسیده و خواست آنها از آزادی مطبوعات و لوایح دوقلو به آزادی پوشیدن رکابی تنزل یافته است.
پس از انقلاب اسلامی تلاش دشمن و سمپاتهای داخلیاش بر این بود که با ایجاد اشتباهات هالهای، جنبش درخشان و خونین (دانشجویی) را بدزدند و آرمانش را به غارت ببرند، که نتوانستند. اکنون متأسفانه با مشغول کردن برخی از دانشجویان در بعضی از دانشگاهها به اموری غیر از تحصیل و تحقیق، عملاً برای به انحراف کشاندن ذهن دانشجو و دانشگاهیان، برنامه شوم خود را عملی نمودهاند.
کیهان در ادامه این مطلب نوشته است: پایین آوردن شخصیت اثرگذار و مترقی و مؤمن و دانش دوست دانشجو به عنصری که بیخبر از داشتههای بینظیر خود و دنیای روبه زوال غرب، برای برهنگی مبارزه کند و برای سلف مختلط بجنگد و به خاطر هیچ و پوچ، سخن و رفتار رکیک از خود نشان دهد، برنامهای است که دشمن به آن دل بسته است. اگرچه فهمیدن این نکته مهم است که چرا منتقدین جمهوری اسلامی از تئوریسازی و نظریهپردازی و حتی ترجمه متون غربی توسط برخی از اساتید دانشگاه و حوزه در دهه هفتاد به فحش و رکاکت امروز رسیده و خواست آنها از آزادی مطبوعات و لوایح دوقلو به آزادی پوشیدن رکابی تنزل یافته، ولی مهمتر این است که ثمره مبارزه دانشجویان از ۱۶ آذر۳۲ تاکنون توانسته دشمن را از مبارزه با جمهوری اسلامی، به مبارزه با مانتو و روسری تقلیل دهد و در این فرصت، ایران عزیز میتواند با شتاب و قدرت و عمق بیشتری از نانو تا ثریا را به تسخیر خود درآورد.
ارسال نظر