ربات جراح، جانِ مردی ۶۱ساله را نجات داد
جراحان بیمارستان سلطنتی گلاستر شایر از یک ربات جراح به نام «ورسیوس» (Versius) برای انجام عمل جراحی ازوفاژکتومی برای برداشتن تومور ۵.۸ سانتیمتری از گلوی بیماری به نام مارتین نوجنت استفاده کردند.
روزیاتو: جراحان بیمارستان سلطنتی گلاستر شایر از یک ربات جراح به نام «ورسیوس» (Versius) برای انجام عمل جراحی ازوفاژکتومی برای برداشتن تومور ۵.۸ سانتیمتری از گلوی بیماری به نام مارتین نوجنت استفاده کردند. این عمل جراحی در نوع خود برای اولین بار در بریتانیا صورت گرفت و باعث نجات جان این مرد ۶۱ ساله شد.
ازوفاژکتومی عمل جراحی برای برداشتن بخشی یا کل مجرای بلع و سپس بازسازی آن با استفاده از بخشی از یک اندام دیگر است. عمل انجام شده توسط ربات نوعی جراحی با حداقل دسترسی بود که برش های کوچکتری ایجاد می کند و عوارض، جای زخم و درد پس از عمل را کاهش می دهد. تلاش ظریفی که شامل بالا بردن معده نوجنت و اتصال مجدد آن به مری او میشد، به این مرد فرصتی برای داشتن تجربیاتی میدهد که فکر نمیکرد دوباره ممکن شود.
نوجنت گفت: «وقتی به شهرهای بزرگی مانند لندن یا منچستر یا آکسفورد فکر میکنید، واقعاً شگفتانگیز است که چنین چیزهایی در گلاستر اتفاق میافتد. سال گذشته آنقدر درد داشتم که نتوانستم شام کریسمس بخورم. من خیلی سریع وزن کم کردم. فکر میکنم امسال جبران کنم و بسیار سپاسگزارم که فرصتی برای لذت بردن از کریسمسی دیگر به من داده شد.»
CMR Surgical که این جراح رباتیک را تولید می کند، این دستگاه را در وب سایت خود اینگونه توصیف می کند: «مجموعه ابزارهای کاملا ظریف، همراه با دید ۳ بعدی HD بهبود یافته، به جراحان دقت بالایی در هنگام انجام مراحل پروسیجری پیچیده یا عمل در شرایط سخت را می دهد.»
این شرکت میگوید: «با سطوح بالای دقت و کنترل، جراحان میتوانند بیشتر از روشهای پیچیده خود را به روش لاپاراسکوپی انجام دهند».
این دستگاه دارای طراحی سبک و مدولار است که امکان جابجایی آسان بین بخش ها را فراهم می کند. همچنین از فناوری v-wrist استفاده میکند که به این معنی است که میتوان از آن در هر اتاق عملی استفاده کرد. این ربات سال گذشته ساخته شد و بیمارستان سلطنتی گلاسترشایر اولین بیمارستان در بریتانیاست که جراحی با استفاده از این ربات را آغاز کرد.
ارسال نظر