۱۲۵۹۷۵۴
۶۸۹
۶۸۹
پ

علل ابتلا به سندروم پای بی‌قرار چیست؟

یک متخصص مغز و اعصاب گفت: سندروم پای بی‌قرار، یک اختلال عصبی است که معمولاً در شب‌ها و به هنگام استراحت خود را بروز می‌دهد و با علائمی چون گزگز پا، خارش و یا گرگرفتگی همراه است.

ایسنا: یک متخصص مغز و اعصاب گفت: سندروم پای بی‌قرار، یک اختلال عصبی است که معمولاً در شب‌ها و به هنگام استراحت خود را بروز می‌دهد و با علائمی چون گزگز پا، خارش و یا گرگرفتگی همراه است.

طاها لشگری اظهار کرد: بسیاری از اختلالات و بیماری‌ها جنبه ژنتیکی دارند. اختلال سندروم پای بی‌قرار نیز از آن دسته از اختلالات است که می‌تواند جنبه ارثی داشته‌ باشد.

علل ابتلا به سندروم پای بی‌قرار چیست؟

وی ادامه داد: سندروم پای بی‌قرار، یک اختلال عصبی است که معمولاً در شب‌ها و به هنگام استراحت خود را بروز می‌دهد و با علائمی چون گزگز پا، خارش، انقباض رگ‌های پا و یا گرگرفتگی همراه است.

این پزشک قزوینی بیان کرد: در زمان شروع ابتلا به این اختلال، معمولاً علائم این نوع بیماری ناپیوسته است و ممکن است تنها هرچند وقت یکبار اتفاق بیافتد؛ اما زمانی که بیماری شیوع پیدا می‌کند، ممکن است این علائم به‌تدریج شدیدتر شوند.

لشگری افزود: ابتلا به این اختلال معمولاً در بانوان بیش از مردان است که مهم‌ترین عامل ابتلا به آن می‌تواند استرس باشد.

وی ادامه داد: محرک‌های بسیاری برای ابتلا به این اختلال وجود دارد به عنوان مثال برخی بانوان ممکن است در دوران بارداری این اختلال را تجربه کنند.

این متخصص مغز و اعصاب بیان کرد: کمبود آهن از دیگر محرک‌های این بیماری است. همچنین توصیه می‌شود، بانوانی که پس از قاعدگی ماهیانه خود دچار تشدید علائم سندروم پای بی‌قرار می‌شوند، حتماً از قرص آهن استفاده کنند.

سندروم پای بی‌قرار زنگ خطر پارکینسون و ام‌اس

وی ادامه داد: افرادی که در معرض آسیب‌ و اختلالات عصبی قرار دارند بیش از سایر افراد به اختلال‌های این چنینی مبتلا می‌شوند. همچنین سندروم پای بی‌قرار یک زنگ خطر برای بیماری‌هایی چون پارکینسون و ام‌اس است.

لشگری بابیان اینکه سندروم پای بی‌قرار در افراد دیابتی سه برابر سایر اقشار است، تأکید کرد: افرادی که از دیابت رنج می‌برند، باید تحت نظر پزشک باشند.

این پزشک قزوینی ادامه داد: نارسایی کلیه یکی از دیگر از محرک‌های ابتلا به سندروم پای بی‌قرار است. افرادی که مبتلا به این سندروم هستند، مجبورند مرتب پای خود را تکان و حرکت دهند که ممکن است برایشان آزار دهنده باشد.

وی با اشاره به اینکه تغییر شیوه زندگی و درمان‌های خانگی در کاهش شدت این اختلال مؤثر است، گفت: داروی تجویزی برای تسکین سندرم پای بیقرار در داروخانه‌های استان موجود است، اما توصیه می‌شود بیماران برای طی فرآیند درمان به پزشک مراجعه کنند و تحت نظر باشند.

این متخصص مغز و اعصاب گفت: ایجاد تغییرات ساده در شیوه زندگی می تواند به کاهش علائم کمک کند. توصیه می‌شود، افراد مبتلا به این سندروم برای تسکین دردها و اختلالات خود به حمام رفته و در زیر دوش آب‌گرم پاهای خود را ماساژ دهند.

وی در پایان بیان کرد: رعایت بهداشت، خواب مناسب، ورزش کردن، پرهیز از استفاده دخانیات و کافئین می‌تواند در کاهش روند رشد این اختلال تأثیرگذار باشد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج