۱۲۵۸۹۳۳
۶ نظر
۴۶۶۸۶
۶ نظر
۴۶۶۸۶
پ

کشف موجودات عجیب و ناشناخته از اعماق اقیانوس

دانشمندان استرالیایی با بررسی کف اقیانوس هند در نزدیکی جزایر کوکوس تعدادی موجودات باورنکردنی در اعماق آب را کشف کردند که قبلاً هرگز دیده نشده بودند.

فرارو: یک کشتی تحقیقاتی به تازگی از کاوش در آب‌های کشف نشده اقیانوس هند بازگشته‌اند، جایی که کوه‌های غول‌پیکر زیر آب را ترسیم کردند و با انبوهی از حیوانات ناشناخته روبرو شدند.

تیم زیست شناسان اولین کسانی بودند که آب‌های اطراف جزایر کوکوس (کیلینگ) را بررسی کردند. دکتر میشل تیلور از دانشگاه اسکس و رئیس انجمن زیست شناسی اعماق دریا می‌گوید: این منطقه از جهان به ندرت مورد مطالعه قرار گرفته است.

تعداد کمی از اکتشافات تحقیقاتی به اقیانوس هند می‌رسند، عمدتاً به این دلیل که این اقیانوس بسیار دور است. تیم اعزامی شش روز طول کشید تا با کشتی تحقیقاتی Investigator که توسط آژانس ملی علمی استرالیا، اداره می‌شود، از داروین، در قلمرو شمالی استرالیا، به جزایر کوکوس برسند.

دکتر تیم اوهارا، دانشمند ارشد، از موسسه تحقیقاتی موزه ویکتوریا، می‌گوید: مارماهی‌های کور و ماهی‌های سه‌پایه، تبرماهی‌ها و اژد‌ها ماهی‌ها در این کاوش مشاهده شده است.

اوهارا که متخصص بی مهرگان است، می‌گوید در میان تنوع عظیمی از زندگی که آن‌ها پیدا کردند، خفاش ماهی در اعماق دریا یک نقطه برجسته بود. مانند یک پنکیک آراسته روی بستر دریا می‌نشیند و روی دو باله کلفت که نقش پا‌ها را دارند می‌چرخد.

آن‌ها ماهی عنکبوتی را دیدند که باله‌های پایین‌تری دارد و از آن به عنوان پایه برای نشستن در بالای بستر دریا استفاده می‌کند. آن‌ها یک مارماهی کور ناشناخته را پیدا کردند که با پوستی ژله مانند و شفاف پوشیده شده بود؛ و آن‌ها لق‌دهان چراغ‌قرمز را دیدند، نوعی از اژدها، که دارای آرواره‌های باز شده بزرگ است.

توری نمونه برداری که در سراسر دریا کشیده شده بود پر از دندان‌های کوسه باستانی بالا آمد. اوهارا می‌گوید: آن‌ها کوسه‌های غول پیکری بودند که میلیون‌ها سال پیش زندگی می‌کردند.

این تیم علاوه بر تابش نور بر زندگی اعماق دریای این منطقه مطالعه نشده، منظره دریایی چشمگیر را نیز کشف کرد، از جمله آتشفشان‌های غوطه ور عظیم، یا کوه‌های دریایی که با ارتفاع ۵۰۰۰ متری بیش از دو برابر بلندترین کوه خشکی استرالیا ارتفاع دارند.

این تیم با استفاده از سونار با وضوح بالا، نقشه‌های سه‌بعدی دقیقی از اعماق دریا ایجاد کردند و چندین کوه کوچک‌تر دریایی را کشف کردند که قبلاً ناشناخته بودند.

نه تنها بسیاری از کوه‌های عمیق دریایی پوشیده از زیستگاه‌های غنی از مرجان ها، اسفنج‌ها و سایر حیات وحش هستند، بلکه نقش مهمی در مخلوط کردن اقیانوس دارند. جریان‌های عمیق کناره‌های کوه‌های دریایی را فرا می‌گیرد و مواد مغذی حیاتی را به سطح می‌آورد.

به گزارش فرارو، اوهارا می‌گوید: بعضی از مردم آن‌ها را میله‌های همزن اقیانوس‌ها می‌نامند، زیرا در واقع آب را در سطوح مختلف مخلوط می‌کنند.

یکی از دلایل رفتن به جزایر کوکوس ارائه اطلاعات پایه برای کمک به مدیریت و حفاظت از پارک دریایی تازه تاسیس در آنجا بود که در مارس ۲۰۲۲ با پارک دریایی جزیره کریسمس در نزدیکی آن، که تیم در سال گذشته از آن بازدید کرد، راه اندازی شد.

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

 

(تصاویر) کشف موجودات عجیب و ناشناخته در اعماق اقیانوس هند

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

(تصاویر)

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • نام و نام خانوادگی شما

    😊یکم دیگه زنده بمونیم چه چیز جدیدی میبینیم

  • ناشناس

    سبحان الله، الله اکبر.

  • نام و نام خانوادگی شما

    محققان تا حالا آب بارانُ آزمایش کردن که از چه موادی ساخته شده ؟

  • ناشناس

    تا باران اومد حیاط مون پر سبزه شد در حالی که من آب چاه ریختم رو سبزه ها خشک شد !

  • امین

    هر چی ماهی بوده که گرفته 😂

  • مرتضی

    دیگه اونجا رو دستکاری نکنید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج