۱۲۵۸۶۸۸
۱۶۵۶
۱۶۵۶
پ

پس‌لرزه‌های نامه منتسب به ۲۲۷ نماینده مجلس

غنی نظری گفت: مجلس کاملا مردمی بوده و اعتراضات را به جد گوش می‌دهد اما هیچ تعارفی با کسانی ندارد که خط قرمزهای نظام را رعایت نمی‌کنند.

ایسنا: غنی نظری گفت: مجلس کاملا مردمی بوده و اعتراضات را به جد گوش می‌دهد اما هیچ تعارفی با کسانی ندارد که خط قرمزهای نظام را رعایت نمی‌کنند.

نماینده خلخال در مجلس در جلسه علنی نوبت صبح امروز (یکشنبه) در تذکری گفت: در روزهای اخیر نامه‌ای با ۲۲۷ امضا در فضای مجازی منتشر شده که بستری را برای تخریب مجلس فراهم کرده است؛ البته بنده چیزی در این خصوص امضا نکردم اما اجازه نمی دهیم عده‌ای در مجلس شومن بازی درآورده و القا کنند که مجلس ضد مردمی است. مجلس کاملا مردمی بوده و اعتراضات را به جد گوش می‌دهد اما هیچ تعارفی با کسانی ندارد که خط قرمزهای نظام را رعایت نمی‌کنند.

وی ادامه داد: برخی افراد در گوشه و کنار دنبال این بوده که کلاهی برای خود بدوزند اما مجلس چنین اجازه‌ای را نمی‌دهد. البته سیستم اطلاع‌رسانی مجلس معیوب است و گاهی از کاه، کوه درست می‌شود. باید با اصلاح این روند، تمامی مواردی که در مجلس می‌گذرد، به اطلاع مردم برسد؛ ما از مردم رای گرفته‌ و به دنبال مطالبات مردم هستیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج