۱۲۵۸۰۴۵
۳۰۰۶
۳۰۰۶
پ

حمایت آمریکا از معترضان با ارسال کمک‌های فناوری

«ند پریس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این نشست خبری گفت، هر کاری از دستمان بر می‌آید برای حمایت از معترضان انجام می‌دهیم. وی در ادامه از ارائه کمک‌های فناوری به آنها برای برقراری ارتباط با یکدیگر در داخل ایران و در نهایت ارتباط با سایر نقاط جهان خبر داد.

فارس: سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری روز پنج شنبه از ارسال کمک‌های فناوری به معترضان در آینده خبر داد.

به گزارش وبگاه «وزارت خارجه آمریکا»، «ند پریس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این نشست خبری گفت، هر کاری از دستمان بر می‌آید برای حمایت از آنها انجام می‌دهیم . وی در ادامه از ارائه کمک‌های فناوری به معترضان برای برقراری ارتباط با یکدیگر در داخل ایران و در نهایت ارتباط با سایر نقاط جهان خبر داد.

1360962_793

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج