بلعیدن سه کیلو کراک برای فروش در زندان !
ماموران حین گشتزنی در فردیس به فردی که رفتارهای غیرعادی داشت مشکوک شدند و با بازرسی مقدماتی از او ۶۶ گرم تریاک و دو گرم کراک کشف کردند.
خیرخواهان خاطر نشان کرد: در بررسی سوابق متهم مشخص شد او به جرم فروش مواد مخدر در زندان به سر میبرده و بهتازگی از زندان آزاد شده است.
ماموران در ادامه مراحل بازجویی به رفتارها و حالات روحی متهم مظنون شدند و به این نتیجه رسیدند که او اصل موضوع را به آنها نگفته است.
این مرد پس از انتقال به درمانگاه برای عکسبرداری از معده اقرار کرد ۴۷ بسته کراک را با وزن حدود ۴۷۰ گرم بلعیده و قصد که با ورود به زندان آن را بین زندانیان توزیع کند.
فرمانده انتظامی کرج در ادامه گفت: متهم در تحقیقات بعدی اعتراف کرد با همدستی چهار نفر دیگر از همدستانش که هر کدام نیم کیلو تا ۷۰۰گرم کراک را بلعیدهاند قصد داشتند تا این مواد را به داخل زندان انتقال دهند. ماموران نیز سایر همدستان وی را دستگیر و سه کیلو کراک از آنان کشف کردند.
منبع: شرق
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ارسال نظر