آقایان! چرا با جوانان معترض بیمهری میکنید؟
دبیرکل مجمع نیروهای خط امام گفت: گاهی در بعضی دانشگاهها با دانشجویان به گونهای برخورد میشود که انگار این افراد اساساً با نهاد دانشگاه بیگانه هستند و توجه ندارند که اینها فرزندان شما و آیندهسازان همین کشورند، چرا با آنها بی مهری میکنید؟
جماران: دبیرکل مجمع نیروهای خط امام گفت: گاهی در بعضی دانشگاهها با دانشجویان به گونهای برخورد میشود که انگار این افراد اساساً با نهاد دانشگاه بیگانه هستند و توجه ندارند که اینها فرزندان شما و آیندهسازان همین کشورند، چرا با آنها بی مهری میکنید؟
حجتالاسلام و المسلمین سیدهادی خامنهای ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت تعدادی از هموطنان در حوادث هفتههای اخیر گفت: حوادث تأسفبار و دردآور زاهدان و دیگر شهرها نباید رخ میداد اگر مدیریت درستی میبود.
حجتالاسلام و المسلمین سیدهادی خامنهای دبیرکل مجمع نیروهای خط امام، در جلسۀ مشترک اعضای شورای مرکزی و دبیران استانی این تشکل اصلاح طلب گفت: مسیر ما مشخص است، چارهای جز گفتگوی جدی و هدفمند در چارچوب مسائل کشور و منافع ملی نداریم؛ وقتی از گفتگو صحبت میشود، یعنی همه آماده شنیدن حرف دیگری باشند، ولو اینکه سخن او تلخ باشد.
وی در ابتدای سخنان خود ضمن تسلیت به مناسبت درگذشت تعداد دیگری از هموطنان در حوادث هفتههای اخیر گفت: واقعیت این است که حوادث تأسفبار و دردآور زاهدان و دیگر شهرها نباید رخ میداد و اگر مدیریت درستی میبود، باید از بروز این وقایع پیشگیری میکرد. عدهای دائماً از دخالت دشمنان و ایجاد آشوب از سوی آنان سخن میگویند. البته آنها که با خطاهایشان موجبات اعتراض جوانان و به قول شما اغتشاشات را فراهم کردهاند چه بسا نفوذی دشمن باشند، آیا شما این را قبول می کنید؟
این روحانی اصلاح طلب با اشاره به تذکرات اصلاحطلبان در سالهای گذشته در موضوعات مختلف گفت: ما و دوستانمان از سر دلسوزی و نگرانی برای کشور و مردم، بارها مطالبی را مطرح کردیم و هشدار دادیم که یا شنیده نشد، یا از آنها سوء تعبیر شد.
بارها درباره گشت ارشاد و تبعات ناصواب این روش گفتیم، اما کسی توجه نکرد. روشی که نه شرعی است، نه اخلاقی و نه ثمربخش و انسان تعجب میکند که چه جریانی در کار است که چنین هزینههایی را برای کشور و نظام ایجاد میکند؟
وی ادامه داد: اگر به نظارت استصوابی اعتراض کردیم، برای این بود که مجلسی کارآمد و برآمده از رأی اکثریت تشکیل شود تا بتواند عصاره فضائل ملت باشد، مجلسی که سلایق موجود در جامعه را نمایندگی کند. اگر از ضرورت توجه به نظرات کارشناسی میگفتیم، برای این بود که از مشورت نخبگان کشور جدا از نگاههای جناحی استفاده شود تا از آسیبها در حوزههای مختلف فرهنگی و اجتماعی کاسته شود.
اگر از گزینشهای سلیقهای در بخشهای مختلف انتقاد کردیم، برای این بود که موجب فراری دادن نخبهها میشدند. اگر از آزادی بیان و رسانههای مستقل و ضرورت اصلاح در صدا و سیما میگفتیم، برای این بود که توجه مردم از رسانههای داخلی به سمت رسانههای بیگانه نرود. اگر از درک جوانها و توجه به مطالبات آنها میگفتیم، برای این بود که از این ظرفیت به نفع کشور استفاده شود، نه اینکه آنها را تهدید فرض کنید. اگر از عملکرد دولتها انتقاد میکردیم، برای این بود که دولت ناکارآمد زمینه نارضایتی عمومی را افزایش میدهد.
وی با انتقاد از عملکرد دولت گفت: شما همین الان میبینید که مردم در بدترین شرایط اقتصادی هستند، اما مسئولان دولتی از بهبود اوضاع میگویند، پیداست اینها اصلاً در بازار و میان مردم نیستند و از قیمتها و تورم و رکود خبر ندارند.
دبیرکل مجمع نیروهای خط امام افزود: نمیشود فرزندان مردم برای کار و بدیهیات زندگی در اینجا معطل بمانند و فرزندان و خانواده بعضی مسئولان در خارج از کشور از بهترین امکانات برخوردار بشوند. این تبعیض و نابرابری از چشم مردم مخفی نمیماند.
نمیشود مردم را به ارزشهای دینی دعوت کنیم و از آن سو گرفتار کج فهمی و اعوجاج و تحجر باشیم که موجب رویگردانی مردم از دین و ارزشهای دینی میشود. این انقلاب با افکار و اندیشههای امثال شهید مطهری و شهید بهشتی و دکتر شریعتی به پیروزی رسید، شما ببینید وضع موجود چه نسبتی با اندیشههای آنها دارد؟
وی با انتقاد از برخوردهای صورت گرفته با دانشجویان گفت: گاهی در بعضی دانشگاهها با دانشجویان به گونهای برخورد میشود که انگار این افراد اساساً با نهاد دانشگاه بیگانه هستند و توجه ندارند که اینها فرزندان شما و آیندهسازان همین کشورند، چرا با آنها بی مهری میکنید؟ در مسئله مهاجرت، برخی از مسئولین کشور دائم از اینکه نخبههای کشور ما را دیگران میخواهند جذب بکنند اظهار نگرانی میکنند. باید به این مسئولین گفت چگونه است که دشمن میتواند نخبههای ما را جذب کند ولی شما قادر به نگهداری آنها نیستید؟ آیا همین رفتارها موجب مهاجرت نخبگان نمیشود؟!
حجتالاسلام والمسلمین سیدهادی خامنهای در پایان تاکید کرد: مسیر ما مشخص است، چارهای جز گفتگوی جدی و هدفمند در چارچوب مسائل کشور و منافع ملی نداریم؛ وقتی از گفتگو صحبت میشود، یعنی همه آماده شنیدن حرف دیگری باشند، ولو اینکه سخن او تلخ باشد. جوانان و مطالبات آنها را به رسمیت بشناسید، قرار نیست خواسته و سخن آنها عیناً شبیه ما باشد.
ارسال نظر