۱۲۵۲۹۶۳
۱۰۷۶
۱۰۷۶
پ

هرگز از این رمزهای عبور استفاده نکنید!

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد مردم تمایلی به استفاده از رمزهای عبور متفاوت برای سرویس‌های آنلاین مختلف ندارند و ۶۰ درصد از آن‌ها همچنان از یک گذرواژه‌ی مشابه برای اکثر حساب‌های خود استفاده می‌کنند.

زومیت نوشت: نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد مردم تمایلی به استفاده از رمزهای عبور متفاوت برای سرویس‌های آنلاین مختلف ندارند و ۶۰ درصد از آن‌ها همچنان از یک گذرواژه‌ی مشابه برای اکثر حساب‌های خود استفاده می‌کنند.

گزارش‌های جدید نشان می‌دهد با وجود تلاش‌های مداوم محققان امنیتی و غول‌های فناوری اینترنت برای تشویق کاربران به استفاده از گذرواژه‌های قوی‌تر و سیستم‌های احرازهویت چندمرحله‌ای برای ایمن‌سازی حساب‌های آنلاین، مردم همچنان تمایلی به استفاده از این روش‌ها ندارند و در تعیین رمزهای عبور، اشتباهات بسیار مهمی مرتکب می‌شوند که حریم‌خصوصی آن‌ها را به‌خطر می‌اندازد.

براساس نتایج یک نظرسنجی جدید، تعداد افرادی که از گذرواژه‌های یکسان برای چندین حساب استفاده می‌کنند بسیار نگران‌کننده است. اگر شما هم جز این‌دسته از کاربران هستید باید توجه داشته باشید که فقط یک نقص امنیتی می‌تواند حساب‌های شما درمعرض‌ خطر قرار دهد. هکرها نیز از این موضوع اطلاع دارند و از گذرواژه‌های سرقت‌شده‌، به‌امید دسترسی به سایر سرویس‌های آنلاین محبوب استفاده می‌کنند.

گزارش جدید TechRadar نشان می‌دهد ۶۰ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی این وب‌سایت، اعلام کرده‌اند که از گذرواژه‌های یکسان در چندین حساب آنلاین، استفاده کرده‌اند. حدود ۴۰ درصد از این گروه توضیح داده‌اند که به‌خاطر سرپردن گذرواژه‌ها متفاوت برای آن‌ها دشوار است. DigitalTrendsمی‌نویسد، ازآنجاکه اکثر حساب‌ها به رمزهای عبور پیچیده شامل حروف کوچک، حروف بزرگ، اعداد و نمادها نیاز دارند، انتخاب رمزهای عبور امن که بتوان آن‌ها را به‌راحتی به‌یاد آورد، بسیار دشوار باشد. ۲۷ درصد دیگر نیز ادعا کردند که احتمال هک‌شدن آن‌ها وجود ندارد.

یکی دیگر از جزئیات جالبی که از نتایج نظرسنجی TechRadar به‌دست آمد، تردید کاربران در استفاده از تولیدکننده‌های رمزعبور است که گذرواژه‌های امن را به‌طور خودکار ایجاد و آن‌ها را برای شما ذخیره می‌کنند. اپل، گوگل، مایکروسافت و اکثر توسعه‌دهندگان مرورگرهای مطرح، این سرویس را به‌صورت رایگان ارائه می‌دهند. همچنین راهکارهای شخص‌ثالث مانند LastPass، ۱Password و Dashlane وجود دارد که در دستگاه‌های مختلف کار می‌کنند.

اگر به‌دنبال مدیریت رمزهای عبور خود هستید می‌توانید سری به مقاله‌ی بهترین برنامه‌های مدیریت گذرواژه زومیت بزنید. درهمین‌حال، شرکت‌های بزرگ فناوری می‌دانند که درهر روز با ۷۹٫۵ میلیون حمله به گذرواژه‌ها مواجه هستیم که نشان‌دهنده‌ی شرایط بسیار وخیم در این‌زمینه است. این شرکت‌ها برای رفع مشکل مذکور، درحال‌کار روی راهکارهای جدید هستند.

اپل، گوگل و مایکروسافت معتقد هستند که امنیت آنلاین حتی درصورت استفاده از راهکارهای احراز هویت دومرحله‌ای، همچنان باید بهبود یابد. اتحاد FIDO و کنسرسیوم جهانی وب تصمیم دارند با همکاری رهبران فناوری استفاده از گذرواژه‌ها را به‌طور کامل کنار بگذارند و مشکلات کنونی استفاده از رمزهای عبور را با بهره گرفتن از روش‌های بیومتریک ازجمله حسگر اثرنگشت یا حسگر تشخیص چشم و سیستم‌های تشخیص چهره حل کنند. به‌هرحال امیدواریم ویژگی‌هایی مثل Passkeys اپل در iOS ۱۶ و macOS Ventura به پیشبرد این هدف کمک کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
کیف پول من

فروش همستر کامبت
کی بود می‌گفت پول نمیشه!

چیزی تا لیست شدن همستر نمانده، شما با طی کردن مراحل زیر می‌توانید ارز خود را از همه زودتر به فروش برسانید:

۱ - ثبت نام کنید و لینک رفرال خود را کپی کنید.
۲ - با لینک رفرال خود، دوستانتان را دعوت کنید.
۳ - به ازای دعوت از هر دوست، تون کوین رایگان دریافت کنید.
۴ - با دعوت از تعداد بیشتری از دوستان، شانس خود را برای برنده شدن در قرعه کشی کیف پول من بیشتر کنید.
۵ - پس از لیست شدن همستر، ارز خود را به راحتی نقد کنید.

لیست جوایز قرعه‌کشیemoji

آیفون ۱۶

اپل واچ سری ۱۰

پلی استیشن ۵

و ...

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج