این طلای ۵۰۰میلیونی، ۵میلیون بیشتر نمیارزد!
رییس سازمان ملی استاندارد گفت: میبینیم فلان فروشگاه زنجیرهای ادعا میکند من زیورآلات جواهری تولید میکنم. اما دیدم دو دستگاه فرسوده و قدیمی گذاشته و با نیروهای غیر حرفهای را به کار گرفتهاند تا انگشتر تولید کنند و در فضای مجازی بفروشند.
خبرآنلاین: رییس سازمان ملی استاندارد گفت: میبینیم فلان فروشگاه زنجیرهای ادعا میکند من زیورآلات جواهری تولید میکنم. اما دیدم دو دستگاه فرسوده و قدیمی گذاشته و با نیروهای غیر حرفهای را به کار گرفتهاند تا انگشتر تولید کنند و در فضای مجازی بفروشند.
مهدی اسلامپناه در پاسخ به این پرسش که قرار بود استاندارد جدیدی در حوزه طلای ۱۴ عیار تعریف شود و استانداردسازی در حوزه طلا اتفاق بیفتد، اظهار داشت: بخش طلا بسیار آشفته است اما ما کار را شروع کردهایم. چندهزار کد در بحث طلا داریم. کدهای تعلیقی، غیرتعلیقی، فعال، به روز شده در این بخش وجود دارد.
وی افزود ما سخت مشغول کار هستیم و البته به مردم توصیه میکنم از مراکز اصیل و معتبر خرید کنند و به هیچ عنوان خرید غیرمعتبر نکنند. برخی مراکز توان پاس کردن استاندارد را دارند و برخی در این فضا نیستند. داریم این موضوع را سر و سامان میدهیم.
رئیس سازمان ملی استاندارد تصریح کرد: موضوع طلا خیلی خاص است و مردم سرمایه زیادی از این بابت میپردازند. نمیشود گفت چقدر از طلاهای موجود در کشور واقعا طلا هستند.
اسلامپناه عنوان کرد: نمیخواهم نگرانی ایجاد کنم اما اگر خرید شما مطمئن نباشد، ممکن است دستبند ۵۰۰ میلیونی بخرید که ۵ میلیون بیشتر نمیارزد. تنها در تهران ۲۰۲۵ واحد صنفی طلا داریم که دارند کار می کنند. اصلا خود طلا دنیایی است.
وی یادآور شد: از این رو تدوین و تجدید استانداردها و اصالتسنجیها و سر و سامان دادن کدهای داده شده به واحدها در دست اقدام است. قریب به ۱۰ هزار واحد طلافروش در کل کشور داریم. مساله بسیار مهم است در این بخش هم فقط خود صاحبان حرف و صنف باید وارد شوند تاامکان سر و سامان دادن باشد.
اسلامپناه گفت: اینها انجمنها و تشکلهایی شهری و استانی دارند و باید خودکنترلی داشته باشند. دولتها تنها کار نظارت و بازدارندگی میکنند. وقتی رئیس یک صنف صاحب چند کارگاه بزرگ طلا است، طبیعتا باید قانونی برای نظارت بر وی وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: در ضمن باید این فروش فضای مجازی، سر و سامان داده شود. میبینیم فلان فروشگاه زنجیرهای ادعا میکند من زیورآلات جواهری تولید میکنم. اما دیدم دو دستگاه فرسوده و قدیمی گذاشته و با نیروهای غیر حرفهای را به کار گرفتهاند تا انگشتر تولید کنند و در فضای مجازی بفروشند.
اسلامپناه خاطر نشان کرد: تایید اصالت این از کنترل خارج است اما در حال سر و سامان دادن به این حوزه هستیم چرا که دارایی زیادی از مردم در این بخش است.
ارسال نظر