مگر مردم به جز آرامش خیال چه میخواهند؟
دیپلمات پیشین و کنشگر سیاسى با اشاره اوضاع و احوال اینروزهای مردم اظهار داشت: کشور ما غنی است و ذخائر ارزشمندی دارد. کافی است واقعیتها را ببینیم، با دنیا حرف بزنیم، همهچیز را سیاسی نبینیم، مردم را خودی و غیرخودی نکنیم تا گرههایمان باز شود.
نواندیش: دیپلمات پیشین و کنشگر سیاسى با اشاره اوضاع و احوال اینروزهای مردم اظهار داشت: کشور ما غنی است و ذخائر ارزشمندی دارد. کافی است واقعیتها را ببینیم، با دنیا حرف بزنیم، همهچیز را سیاسی نبینیم، مردم را خودی و غیرخودی نکنیم تا گرههایمان باز شود.
فریدون مجلسی افزود: ایران کشوری نیست که مردماش غرق در گرفتاری باشند و به چهکنمچه کنم بیفتند. مسائل مربوط به برجام کم بود، گشتارشاد هم همه چیز را بههم ریخت. ایکاش کمی حواسمان را جمع کنیم و بدانیم در شرایط فعلی چه کاری باید انجام بدهیم و چه کاری را نباید انجام بدهیم. مردم ایران مردمی نیستند که به استقبال هرج و مرج بروند. مگر مردم بهجز آرامش خیال چه میخواهند؟
این چهره در ادامه گفت: اینقدر دستدست کردیم کردیم، برجام باز هم به بنبست خورد. تصمیمگیران میدانند تا زمانیکه تحریمها برچیده نشوند، هیچکدام از مشکلات حل نخواهند شد. ما در موقعیتی هستیم که توافق را لازم داریم و بههمین دلیل باید سیاست هستهایمان را به شکلی تدوین میکردیم که آمریکا نتواند زیر برجام بزند. برای آنها ایرانهراسی هدف مهمی است. اما با زبان دیپلماسی میتوانستیم شرایط را به شکل بهتری رقم بزنیم
تحلیلگر مسایل بین الملل ادامه داد: دیپلماسی زبان تبادلنظر با کشورها است و اینکه اصرار روی عقیده داشته باشیم، نمیتواند چارهساز شود. هیچکس موافق تسلیم شدن برابر بیگانگان نیست و کسی نمیگوید پیشنهادهای آمریکا را چشم و گوش بسته قبول کنیم. اما واقعا با زبان بینالمللی میتوان خیلی از گرهها را باز کرد. من از آقایان سئوال میکنم؛ چرا طرفین آقای ظریف را جدی میگرفتند؟ چون با زبان دنیا آشنا بود و میدانست چه بگوید و نظراتش را چطور بازگو کند. اگر با دیپلماسی آشنایی داشتیم، خود را معطل انتخابات کنگره یا ریاستجمهوری ایالاتمتحده نمیکردیم.
مجلسی تصریح کرد: مردم ما همیشه پشت کشورشان بودهاند و به خاک خود تعصب دارند. روا نیست، اعتراضشان را با رفتارهای تند پاسخ داد. اینکه بدون توجه به نیاز مردم به اینترنت و فعالیت اقتصادی عدهای از طریق اینستاگرام و واتساپ، به راحتی فیلتر میکنند، بهجز بیتوجهی به گرفتاریهای عمومی چه معنی دیگری میتواند داشته باشد؟ چرا کاری میکنیم، مردم خود را غیرخودی و عدهای کم را خودی بدانند؟ چرا به این فکر نمیکنیم با این کارها، اسباب جدایی جامعه را از حکومت فراهم میکنیم. گروهی از مردم با گشتارشاد و برخى چیزهای دیگر مشکل دارند. اشکالش کجاست؟ مردم صاحبان اصلی کشور هستند و میتوانند توقع داشته باشند که صدایشان شنیده شود.
فریدون مجلسی در پایان گفت: گرانی در طول همه سالها بود. اما اینکه قیمت اقلام مصرفی بهیکباره ۲ یا حتی سه برابر شود، دیگر قابلتحمل نیست.
نظر کاربران
مردم ایران تمام مشکلات اقتصادی را تحمل میکنند ولی مسولین که مشکل اقتصادی ندارند ،همدیگر را تحمل نمی کنند ؟؟؟؟؟؟?