۱۲۴۶۳۹۷
۱۹۵۷۶
۱۹۵۷۶
پ

خوراکی محبوب ایرانی‌ها در آمریکا گران شد!

هزینه تهیه یک ناهار قابل‌قبول در یک غذاخوری آمریکایی تقریباً ۱۳ درصد در یک سال افزایش یافته است.

ایسنا: هزینه تهیه یک ناهار قابل‌قبول در یک غذاخوری آمریکایی تقریباً ۱۳ درصد در یک سال افزایش یافته است.

یک فهرست غذاخوری آمریکایی برای ردیابی تأثیر تورم بر انتخاب منو ایجاد شد. اگرچه صاحبان رستوران‌ها لزوماً تمام هزینه‌های فزاینده را به مشتریان خود منتقل نمی‌کنند، اما این بررسی می‌تواند نتایجی درباره هزینه‌های جمع‌آوری یک وعده‌غذایی اولیه ارائه می‌دهد.

722987_431

قیمت کاهو و نان به ترتیب ۳۳ و ۲۰ درصد در سال گذشته افزایش یافته است که بر اساس داده‌های قیمت مصرف‌کننده منتشرشده ماهانه توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده است. البته این بار احتمالاً بیشتر بر دوش صاحبان رستوران‌هاست که نگران هستند با افزایش قیمت‌ها مشتریان خود را از دست بدهند.

هزینه‌های غذا در ایالات‌متحده نسبت به سال گذشته ۱۱.۴ درصد افزایش یافته است که بیشترین میزان از سال ۱۹۷۹ است و عامل اصلی نرخ تورم ۸.۳ درصدی این کشور است.

کاهوی ایرانی بیشترین جهش سالانه را در شاخص ناهار داشته است که احتمالاً به دلیل کاهش کاشت توسط کشاورزان آمریکایی است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مایکل هالن، تحلیلگر گفت: مصرف‌کنندگان کم درآمد خرید رستوران‌های خود را به میزان قابل‌توجهی در نیمه اول کاهش دادنداما برخی گزارش کردند که در سه ماهه دوم هزینه‌های بیشتری را توسط مشتریان با درآمد بالاتر گزارش کردند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج