۱۲۴۶۱۶۴
۳۶۸۶
۳۶۸۶
پ

بچه‌ها را هرگز این‌طور به مدرسه نفرستید

یک متخصص تغذیه با تاکید بر اهمیت وعده صبحانه در برنامه غذایی دانش آموزان، گفت: عدم صرف این وعده می‌تواند منجر به افت تحصیلی دانش آموزان شود.

ایسنا: یک متخصص تغذیه با تاکید بر اهمیت وعده صبحانه در برنامه غذایی دانش آموزان، گفت: عدم صرف این وعده می‌تواند منجر به افت تحصیلی دانش آموزان شود.

دکتر هادی عبدالله زاد با تاکید بر تاثیر تغذیه مناسب بر سلامت وقدرت یادگیری دانش آموزان گفت: در همین راستا نیاز است والدین توجه جدی به این موضوع داشته باشند.

62384387

وی مهمترین وعده غذایی برای دانش آموزان را صبحانه عنوان کرد و افزود: صرف یک وعده غذایی پیش از شروع مدرسه و کلاس درس موجب می شود دانش آموزان انرژی و تمرکز لازم برای یادگیری را داشته باشند.

عبدالله زاد ادامه داد: عدم صرف وعده صبحانه با اختلال در تمرکز و یادگیری دانش آموزان می‌تواند منجر به افت تحصیلی آنها شود و تحقیقات نشان داده که صرف صبحانه نقش موثری در موفقیت دانش آموزان دارد.

این متخصص تغذیه گفت: همچنین با توجه به قرار گیری دانش آموزان در سن رشد، صرف صبحانه مقوی و با ارزش غذایی بالای می‌تواند نقش مهمی در بهبود رشد آنها داشته باشد.

عبدالله زاد با اشاره به تاثیر صبحانه در پیشگیری از افزایش وزن دانش آموزان گفت: صرف وعده صبحانه موجب می شود دانش آموزان در طول روز نتوانند سراغ خوراکی های مضر مانند چیپس و پفک بروند و همین امر در پیشگیری آنها از ابتلا به چاقی و اضافه وزن بسیار موثر است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص بی اشتهایی برخی دانش آموزان برای صرف وعده صبحانه نیز گفت: اگر وعده شام زودتر صرف شده  و دانش آموزان زودتر به خواب بروند، به تدریج اشتهای لازم را برای صرف این وعده پیدا خواهند کرد.

عبدالله زاد بر تنوع وعده صبحانه برای علاقمند شدن دانش آموزان به صرف آن هم تاکید کرد و افزود: برای این وعده می توان از انواع مواد غذایی مانند تخم مرغ آب‌پز، عدسی، خوراک لوبیا، پنیر و گردو، کره و مربا، عسل وکره و... استفاده کرد.

این متخصص تغذیه در ادامه صرف وعده نهار برای دانش آموزانی که شیفت بعدازظهر به مدرسه می روند را هم همپای وعده صبحانه بسیار با اهمیت دانست و تاکید کرد: قبل از شروع مدرسه باید یک وعده غذایی برای تامین انرژی صرف شود.

عبدالله زاده در ادامه با اشاره به اهمیت میان وعده ها در تغذیه دانش آموزان گفت: میان وعده ها بعد از سه تا چهار ساعت بعد از صرف وعده صبحانه یا نهار می توانند انرژی مورد نیاز دانش آموزان را برای مابقی فعالیت روزانه آنها تامین کنند.

وی افزود: میوه ها بهترین گزینه برای میان وعده ها هستند و توصیه می شود والدین به جای آبمیوه خود میوه را برای دانش آموزان تهیه کرده و به عنوان میان وعده در کیف آنها بگذارند. همچنین انواع خشکبار مانند بادام، گردو، فندق و پسته هم برای میان وعده مناسب هستند.

عبدالله زاد گفت: مصرف شیر و لبنیات هم برای دانش آموزان و رشد آنها بسیار حائز اهمیت است و توصیه می شود والدین در صورت امکان شیر و سایر انواع لبنیات را هم در میان وعده دانش آموزان قرار دهند.

وی افزود: برای میان وعده ها همچنین می توان از انواع لقمه های خانگی مانند لقمه نان و پنیر، کره و مربا، تخم مرغ آبپز، سیب زمینی آبپز، کوکو و ... استفاده کرد.

این متخصص تغذیه توصیه کرد: حتما در لقمه های خانگی از سبزیجات مختلف هم استفاده شود که هم مفیدتر بوده و هم برای دانش آموزان جذابیت و تنوع بیشتری داشته باشد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج