کدام عضو در داشتن حال خوب یا بد ما نقش دارد؟
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: سلولهای عصبی توسط رابطهایی به هم اتصال دارند که مواد شیمیایی از آنها خارج میشود تا پتانسیل عمل ایجاد شود و به دنبال آن ما یک احساس یا فعل و عمل را تجربه کنیم، حال خوب و بد ما به دست مغز است و در واقع مربوط به روابطی است که بین سلولهای مغزی وجود دارد.
خبرآنلاین: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: سلولهای عصبی توسط رابطهایی به هم اتصال دارند که مواد شیمیایی از آنها خارج میشود تا پتانسیل عمل ایجاد شود و به دنبال آن ما یک احساس یا فعل و عمل را تجربه کنیم، حال خوب و بد ما به دست مغز است و در واقع مربوط به روابطی است که بین سلولهای مغزی وجود دارد.
محمدرضا پیرمرادی با حضور در شبکه سلامت سیما بیان کرد: دادههای ژنی فرزندان از پدر و مادر منتقل میشود و مغز بچهها در بدو تولد قسمت هیجانی فعالتری نسبت به بزرگسالی دارند، قسمت پیشانی یک قسمت به نام کارکرد اجرایی دارد که منطقیترین قسمت مغز است، رفتارهای منطقی از این قسمت منشا میگیرند. پس از گذشت دوران کودکی و حرکت به سمت بزرگسالی، قسمت منطق مغز فعالتر از قسمت هیجانی مغز میشود. تغییر حرکت از هیجان به منطق توسط پدر و مادر صورت میگیرد اگر حال ما خوب نیست یا به دلیل ژنتیک است که پدر مادر آن را به ما انتقال دادهاند یا تاثیرات محیط است، که نشانگر ناتوانی نقش خانواده در هدایت بخش هیجان به بخش منطق است.
استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: در مغز ۲ قسمت داریم، قسمت مربوط به منطق و قسمت مربوط به هیجان در این بین هرچه به سمت منطق حرکت کنیم به سمت حال خوب حرکت کردهایم و هرچه به سمت هیجان حرکت کنیم به سمت حال بد حرکت کردهایم، هرچه به سمت بزرگسالی میرویم، منطق بر هیجان غالب است.
این روانشناس از اپی ژنتیک بهعنوان علم نوینی نام برد که اگر یک ژن معلول را ناخواسته به کودک انتقال دهیم میتوانیم با ترمیم از انتقال این ژن معیوب به نسل بعدی جلوگیری کنیم برای مثال اگر کودک بیش فعالی در کودکی تحت درمان قرار گیرد،از انتقال این ژن به نسل بعدی جلوگیری خواهد شد.
ارسال نظر