۱۲۴۰۲۵۹
۱۲۱۶
۱۲۱۶
پ

آنچه باید از خواص این میوه پرطرفدار بدانید

تنوع انار‌های کشت شده در ایران بسیار زیاد است و از این رو برای ما میوه‌ای بسیار پر اهمیت از نظر صادرات محسوب می‌شود. طبع این میوه سرد و خشک است و هرچه ترش‌تر باشد این ویژگی پررنگ‌تر می‌شود. بهترین زمان مصرف انار قبل از صبحانه است.

جامعه ۲۴: تنوع انار‌های کشت شده در ایران بسیار زیاد است و از این رو برای ما میوه‌ای بسیار پر اهمیت از نظر صادرات محسوب می‌شود. طبع این میوه سرد و خشک است و هرچه ترش‌تر باشد این ویژگی پررنگ‌تر می‌شود. بهترین زمان مصرف انار قبل از صبحانه است.

انار علاوه بر مصرف به صورت میوه به صورت رب انار، مربای انار، آب انار و لواشک نیز مورد مصرف قرار می‌گیرد، از پوست آن نیز رنگ‌های طبیعی و سنتی بدست می‌آید. در ادامه این مطلب خواص و مضرات این میوه بهشتی را بیشتر بیان می‌کنیم.

آنچه باید از خواص این میوه  پرطرفدار بدانید

درمان مشکلات پوستی از خواص انار

آب انار می‌تواند برای از بین بردن خشکی پوست و آبرسانی به آن مورد استفاده قرار گیرد، چون ساختار آب انار به نحوی است که می‌تواند به عمق پوست نفوذ کند. به دلیل اینکه انار منبع ویتامین سی و آنتی اکسیدان‌هایی مثل پروانتوسیانیدین و فلاونویید است برای سلامت پوست و جلوگیری از پیری زودرس آن بسیار موثر است.

می‌توان پوست انار را با عصاره لیمو و عسل مخلوط کرده و خمیر به دست آمده را به صورت و گردن مالید و با این کار برای پاک کردن لکه‌های پوستی و روشن شدن پوست استفاده نمود.

آنتی اکسیدان‌های موجود در این میوه برای درمان جوش و آکنه صورت بسیار مفید است به طوری که با ترکیب نمودن دانه انار به صورت له شده و زردچوبه می‌توان آسیب‌های پوستی را از بین برد. از روغن دانه انار نیز برای درمان اگزما، پسوریازیس و ملاسما استفاده می‌شود.

تاثیرات مصرف انار روی مو

عصاره انار می‌تواند با تقویت فولیکول‌های مو از ریزش آن جلوگیری کند. دانه‌های انار نیز خاصیتی دارند که روغن به دست آمده از آن می‌تواند مو‌های خشک و آسیب دیده و مجعد را حالت بخشد، برای همین است که در بسیاری از محصولاتی که برای پوست و مو ساخته می‌شود از عصاره انار استفاده می‌شود.

آنچه باید از خواص این میوه  پرطرفدار بدانید

بهبود عملکرد قلب با مصرف آب انار

خوردن آب انار منجر به کاهش التهابات شریان‌ها می‌شود و آن‌ها را منعطف‌تر کرده و جریان خون را بهبود می‌بخشد. همچنین آب انار سطح کلسترول بد را کاهش داده و سطح کلسترول خوب را افزایش می‌دهد. مصرف آب انار باعث جلوگیری از تشکیل پلاک در دیواره عروق شده و منجر به بهبود خونرسانی قلب می‌شود و با وجود آنتی اکسیدان‌هایی که دارد از لخته شدن خون و بروز سکته جلوگیری می‌کند.

تاثیرات انار روی دیابت

خاصیت آنتی اکسیدانی انار به گونه‌ای است که با بیماری‌هایی مثل دیابت که حاصل رادیکال‌های آزاد بوده مقابله می‌کند، همچنین آنتی اکسیدان‌های موجود در انار برای کاهش التهابات و عوارض قند خون بالا مثل درد و خستگی‌های عضلانی موثر واقع می‌شود و بهبود حساسیت بدن به انسولین ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد. آب انار چربی کبد را کاهش داده و یکی دیگر از مشکلات دیابتی‌ها را برطرف می‌کند.

آنچه باید از خواص این میوه  پرطرفدار بدانید

کنترل فشار خون دیگر معجزه انار

عصاره انار می‌تواند از تورم رگ‌های خونی جلوگیری کرده و با کمک به جریان خون فشار وارده بر دیواره شریان‌ها را کاهش دهد و مثل یک اسپرین طبیعی خون را رقیق کرده و از فشار خون جلوگیری کند.

خاصیت ضد سرطانی انار

انار حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که باعث از بین رفتن رادیکال‌های آزادی که به رشد سلول‌های سرطانی کمک می‌کند می‌شود. همچنین عصاره انار القا کننده آپوپتوز است که می‌تواند علاوه بر جلوگیری از رشد سلول‌های سرطانی باعث ازبین رفتن آن‌ها نیز بشود. انار برای جلوگیری از ابتلا به سینه و سرطان پروستات بسیار مفید است.

سیستم ایمنی بدن با مصرف انار

در انار آنتی اکسیدان‌هایی وجود دارد که گلبول‌های سفید را تحریک کرده و باعث افزایش سطح ایمنی بدن می‌شود. همچنین انار با خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی باکتری‌های دهان را که باعث عفونت و پوسیدگی دندان می‌شود از بین می‌برد.

انار و هضم غذا

مصرف انار باعث بهبود عملکرد سیستم گوارشی و همچنین دفع راحت ادرار و عفونت دستگاه دفع آن می‌شود. همچنین مصرف انار با پره‌های سفید آن که سرشار از فیبر است باعث روان شدن حرکات مواد در روده‌ها شده و یبوست را بهبود می‌بخشد.

رفع کم خونی با مصرف انار 

انار سرشار از آهن بوده و به تولید گلبول قرمز در خون کمک می‌کند. برای همین افرادی که با کم خونی درگیر هستند با مصرف انار می‌توانند کم خونی خود را درمان کنند. کسانی که چشم‌های ملتهب و قرمزی دارند نیز با ریختن چند قطره از عصاره انار در چشم می‌تواند آن را از بین ببرند.

فواید انار برای زنان باردار

انار با دارا بودن انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی و اسید فولیک برای زنان باردار بسیار مفید است. مصرف انار باعث بهبود جریان خون در بدن مادر و جنین می‌شود. همچنین پتاسیم موجود در آب انار باعث جلوگیری از گرفتگی عضلات ماهیچه‌ای در دوران بارداری شده و می‌تواند زایمان راحتی را برای زنان باردار فراهم آورد. در ضمن مصرف انار باعث کاهش آسیب دیدگی جفت و مغز کودکان بر اثر کمبود اکسیژن می‌شود.

آنچه باید از خواص این میوه  پرطرفدار بدانید

مضرات مصرف انار

• انار به علت این که منبع غنی از انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است دیر هضم است و در خوردن آن نباید زیاده روی کرد.

• افراد سرد مزاج بهتر است از خوردن انار زیادی جلوگیری کنند چرا که باعث نفخ معده می‌شود و بهتر است این افراد آن را با چیزی که طبع آن مثل زنجبیل گرم است مصرف شود.

• خوردن انار برای افراد دارای زخم معده و روده مضر است و باید از خوردن آن پرهیز کرد.

• خوردن انار برای بیماران ریوی ممکن است آسیب رسان باشد پس در مصرف آن باید احتیاط نمود.

• مصرف بیش از اندازه آب انار باعث یبوست می‌شود.

• افرادی که به بعضی از مواد غذایی آلرژی دارند ممکن است با خوردن انار برخی علائم مانند زخم و درد در دهان، خارش و مشکلات پوستی، تورم گلو و صورت در آن‌ها بروز پیدا کند.

• مصرف زیاد از حد انار باعث افزایش کالری و چاقی می‌شود و کسانی که رژیم غذایی لاغری دارند نباید در مصرف آن زیاده روی کنند.

• با توجه به اینکه پیش از این گفته شد که مصرف انار برای دیابتی‌ها مفید است، اما لازم به ذکر است تمامی میوه‌ها نیز حاوی قند هستند و مصرف بیش از حد آن‌ها خود باعث بالا رفتن قند خون می‌شوند.

• زیاده روی در مصرف انار باعث اختلالات جنسی و کاهش نیروی جنسی به خصوص در مردان می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج