۱۲۳۸۳۱۲
۲۷۵۰۶
۲۷۵۰۶
پ

۱۰ ترفند ساده برای پف کردن کیک خانگی

کیک خانگی به خاطر طعم و مزه خاصش، طرفداران زیادی دارد اما مهم‌ترین مشکل پخت کیک خانگی پف کردن آن است. در ادامه چند نکته برای پف کردن کیک را به شما خواهیم گفت.

همشهری آنلاین: کیک خانگی به خاطر طعم و مزه خاصش، طرفداران زیادی دارد اما مهم‌ترین مشکل پخت کیک خانگی پف کردن آن است. در ادامه چند نکته برای پف کردن کیک را به شما خواهیم گفت.

کیک خانگی معمولا به خاطر طعم و مزه خاصش، طرفداران زیادی دارد اما مهم‌ترین مشکل پخت کیک خانگی پف کردن کیک است. در ادامه چند نکته برای پف کردن کیک را به شما خواهیم گفت.

۱-برای این که کیک اسفنجی شود و خوب پف کند باید آردی را که استفاده می‌کنید چند بار الک کنید و بهتر است بکینگ پودر را ابتدا به آرد اضافه کنید و سپس با هم از صافی عبور دهید تا آرد کامل باز شود.

۲- قالب مناسب انتخاب کنید چون اگر مواد اولیه کیک نسبت به قالب کیک کم باشد کیک خوب پف نمی‌کند.

۳-سفیده و زرده تخم مرغ را به دقت از هم جدا و مقداری شکر به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با همزن هم بزنید. باید توجه داشته باشید که جهت هم زدن نباید تغییر کند و تا آخر در یک مسیر هم زده شود.

۴-دقت کنید میزان روغن زیاد نشود که پف کیک را می‌گیرد.

۵-فر را ۲۰ دقیقه قبل از استفاده در دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا فر به خوبی داغ شود.

۶-در زمان پخت کیک به هیچ عنوان در فر را باز نکنید چون جلوی پف کردن کیک را می‌گیرد.

۷-باید تمام مواد را هنگام هم زدن به یک جهت هم بزنید زیرا یکی از مهمترین دلایل پف نکردن کیک هم زدن آن در جهت‌های مختلف است.

۸-قبل از پخت کیک تمام مواد را نیم ساعت در دمای محیط نگهداری کنید.

۹-از بکینگ پودر سالم و تازه استفاده کنید.

۱۰-هنگام هم زدن شکر و زرده تخم مرغ به رنگ آن توجه کنید و وقتی رنگ آن بین سفید و کرمی شد دیگر هم نزنید.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج