چرا امام هیچوقت مداحان را به حضور نپذیرفت؟
یک استاد حوزه علمیه قم معتقد است اگر در جامعهای کسانی که بهصورت ظاهری و شعاری از دین استفاده میکنند، صدایشان بلند است و تأثیرگذار و محترم هم هستند، این جامعه در مسیر ضد تفقه پیش میرود و وضع آن خطرناک است.
ایرنا: یک استاد حوزه علمیه قم معتقد است اگر در جامعهای کسانی که بهصورت ظاهری و شعاری از دین استفاده میکنند، صدایشان بلند است و تأثیرگذار و محترم هم هستند، این جامعه در مسیر ضد تفقه پیش میرود و وضع آن خطرناک است.
آیتالله محمد سروشمحلاتی:
مرحوم آیتالله توسلی که در دفتر حضرت امام (ره) بودند میفرمودند طی این ده سالی که امام (ره) در رأس بودند گروههای مختلف و اصناف مختلفی با امام دیدار کردند. دانشگاهیان، دانشجویان، کارگران و حتی ورزشکاران هم خدمت امام رسیدند، فقط یک گروه وقتی آمدند اجازه بگیرند امام (ره) اجازه نداد و به آقای توسلی گفته بودند اینها نیایند و آن گروه، مداحان بودند[جز یک روضهخوان با اخلاص قدیمی و سنتی که مرحوم کوثری بود] .
الان گروهی بالا آمدهاند که ارتباط با دین دارند ولی تفقه در دین ندارند و در جامعه مبسوط الید و تأثیرگذار هم هستند. بودجههای کلانی برای توسعه کار خودشان میگیرند و اینها ابزارهایی هستند که در مواقعی که مورد نیاز است استفادههایی از اینها صورت بگیرد. در رسانههای ما، علمای بزرگ کمترین سهم را دارند و بیشترین سهم مال کسانی است که به جنبههای ظاهری دین میپردازند.
ارسال نظر