۱۲۳۱۹۳۱
۱۶ نظر
۳۲۲۱
۱۶ نظر
۳۲۲۱
پ

فوت و فن‌های شربت نذری معطر

این روزها سر هر کوچه و میدان یک موکب است و چند لیوان و کلی هم ترافیک! اما خب شربت نذری در هر صورت طرفداران زیادی دارد، روزنامه خراسان در مطلبی به فوت و فن‌های ساخت شربت نذری پرداخته است.

روزنامه خراسان: این روزها سر هر کوچه و میدان یک موکب است و چند لیوان و کلی هم ترافیک! اما خب شربت نذری در هر صورت طرفداران زیادی دارد، روزنامه خراسان در مطلبی به فوت و فن‌های ساخت شربت نذری پرداخته است.

23-1

مواد لازم برای ۱۰۰ نفر

  •   آب: ۲۴ لیتر
  •   آب لیموی تازه: ۱۰۰ سی سی (برابر با یک لیوان)
  •   شکر: ۲ کیلوگرم
  •   گلاب: ۲۰۰ سی سی (برابر با ۲ تا ۳ لیوان)
  •   یخ: به مقدار لازم
  •   زعفران: ۰.۵ گرم

10

ماه محرم برای ما ایرانی‌ها همیشه با نذری دادن گره خورده است، شربت نذری می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌ها برای این روزهای گرم باشد.

1- برای تهیه این شربت خوشمزه باید زعفران را آب کنید. برای این منظور ابتدا زعفران را به خوبی بکوبید و به شکل پودر درآورید و در یک ظرف شیشه ای بریزید  . سپس چند تکه یخ کوچک به آن اضافه و صبر  کنید تا یخ در دمای محیط ذوب شود. این کار باعث رنگ دهی بهتر زعفران می شود و از آب کردن زعفران با آب جوش تاثیر بهتری دارد.

2- اکنون باید شهد را آماده کنید. برای این کار آب را داخل یک دیگ بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. سپس درجه حرارت شعله را کم و شکر را به آن اضافه   کنید.حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید  تا شربت با حرارت ملایم به جوش بیاید و غلیظ تر شود. بعد از این که شربت به قوام مدنظر رسید، دیگ را از روی حرارت بردارید و صبر کنید  تا کمی خنک شود.

3- پس از این که شربت کمی خنک تر شد، گلاب و زعفران آب شده را به قابلمه اضافه کنید. در صورت تمایل سه تا چهار قطره اسانس هل را به شربت اضافه  کنید.  اسانس هل بسیار تلخ است و اگر به میزان زیادی به شربت اضافه کنید، شربت تلخ خواهد شد.

4- پس از خنک شدن شربت، آن را با آب و یخ رقیق  و سپس سرو کنید. همچنین می توانید این شربت را در داخل بطری های

دردار بریزید و برای مدت طولانی در یخچال نگهداری کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    یک ونیم لیتر ابلیمو برا ۲۴ لیتر اب

  • ناشناس

    کروناست

  • ناشناس

    احتمال انتقال ویروس کرونا ابله تب کریمه روی لیوان قابلمه دست شربت پز و گیرنده اون فضا هست

  • ناشناس

    این همه شربت مفت خوردی چی شد

  • سید محمد حسینی

    این شربت زعفرانی خوب بود مرسی

  • ناشناس

    نذر همه قبول باشه .. بدون شکر یارانه ائی

  • ناشناس

    مردم توان خرید نان شب ندارد

  • ناشناس

    هر لیوان حدود 250 سی سی هست
    آب لیموی تازه: ۱۰۰ سی سی (برابر با نصف لیوان)
    گلاب: ۲۰۰ سی سی (برابر با 1 لیوان)
    می شود

  • ناشناس

    مردم توان خرید نان شب ندارد قیمت اجناس ارزان کنید

  • majid

    کلا روش رو اشتباه زدید برای هر دو کیلو شکر باید یک لیتر آب بریزی بعد بزاری رو شعله تا بجوش بیاد

  • ناشناس

    انشاءالله شربت شهادت هم بخوریم یا حسین

  • ناشناس

    اون موقع ک واس کنسرتها لح لح میزدین و تو پارکها دور هم قلیون میکشدین نگفتین کروناست .
    اگ نگرانی تو بیرون نرو

  • ناشناس

    متاسفانه هر جا شربت یا چای نذری میدن تا فاصله های زیادی لیوانهای آنرا تو کوچه و خیابان رها می کنند و مناظر زشتی درست میشه و زحمت پاکبانا زیاد میشه.

  • پرویز ترکه

    مردم چطور هر روز برای خرید موبایل توی نمایندگی به صف میشن ، اونوقت برای نان سب ندارند؟
    والله من خودم خیلی ضععیف هستم اما رفتار مردم اینو نشان نمیده

  • ناشناس

    از کرونا آدم بمیره بهتره تا از بیماری های روحی که تو این چند سال ایجاد شده بمیره
    کرونا ویروس قرن ها است که وجود داره و در تمام کتب ویروس شناسی جزء اولین هاست که تشریح میشه
    پس با توکل به خدا و رعایت بهداشت و زدن واکسن ، به زندگیتون ادامه بدید و با عزاداری حسینی روح و قلبتون رو جلا بدید
    یاحسین(ع)

  • ناشناس

    ولی توان شارژ اینترنت و موبایل اپل و ... را دارند!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج