۱۲۲۵۹۳۶
۱۱۴۳
۱۱۴۳
پ

چه کشورهایی هنوز از روسیه نفت و گاز می‌خرند؟

با وجود تحریم‌ها و ممنوعیت‌های وارداتی، روسیه در ۱۰۰ روز اول پس از حمله به اوکراین، ۹۷.۷ میلیارد دلار سوخت فسیلی صادر کرد که میانگین آن ۹۷۷ میلیون دلار در روز بود.

روزیاتو: با وجود تحریم‌ها و ممنوعیت‌های وارداتی، روسیه در ۱۰۰ روز اول پس از حمله به اوکراین، ۹۷.۷ میلیارد دلار سوخت فسیلی صادر کرد که میانگین آن ۹۷۷ میلیون دلار در روز بود. این اینفوگرافی بزرگترین واردکنندگان، صادرات سوخت فسیلی روسیه را در ۱۰۰ روز اول جنگ بر اساس داده های مرکز تحقیقات انرژی و هوای پاک ردیابی می کند.

چه کشورهایی هنوز از روسیه نفت و گاز می‌خرند؟

روسیه سومین تولیدکننده و دومین صادرکننده بزرگ نفت خام است. در ۱۰۰ روز پس ازجنگ، نفت با اختلاف ۴۸ میلیارد دلار یا تقریباً نیمی از کل درآمد صادراتی، با ارزش ترین صادرات سوخت فسیلی روسیه بود. نفت خام روسیه با تانکر حمل می شود و درعین حال شبکه ای از خطوط لوله، گاز روسیه را به اروپا منتقل می کند. در واقع، روسیه ۴۱ درصد از کل واردات گاز طبیعی به اتحادیه اروپا را به خود اختصاص داده است و برخی کشورها، تقریباً به طور انحصاری به گاز روسیه وابسته هستند. از ۲۵ میلیارد دلار گاز صادراتی خط لوله، ۸۵ درصد آن به اتحادیه اروپا رسید.

چه کشورهایی هنوز از روسیه نفت و گاز می‌خرند؟

بلوک اتحادیه اروپا ۶۱ درصد از درآمد صادرات سوخت فسیلی روسیه را در دوره ۱۰۰ روزه به خود اختصاص داده است. آلمان، ایتالیا و هلند، اعضای اتحادیه اروپا و ناتو، از بزرگترین واردکنندگان بودند که درمیان کشورهای دیگر، تنها چین از آنها پیشی گرفت. چین با واردات نزدیک به ۲ میلیون بشکه نفت روسیه در روز، در ماه مه، به عنوان بزرگترین واردکننده، از آلمان پیشی گرفت که ۵۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشت.

چه کشورهایی هنوز از روسیه نفت و گاز می‌خرند؟

پس از این کشورها بیشترین افزایش واردات از هند بود که ۱۸ درصد از کل صادرات نفت روسیه را در دوره ۱۰۰ روزه خریداری کرد. مقدار قابل توجهی از نفتی که به هند می رود مجدداً به عنوان فرآورده های تصفیه شده به ایالات متحده و اروپا صادر می شود که در تلاش هستند از واردات روسیه مستقل شوند.

چه کشورهایی هنوز از روسیه نفت و گاز می‌خرند؟

در واکنش به حمله به اوکراین، چندین کشور از طریق تحریم صادرات، از جمله سوخت های فسیلی، اقدامات سختی را علیه روسیه انجام داده اند. ایالات متحده و سوئد واردات سوخت فسیلی روسیه را به طور کامل ممنوع کرده اند و حجم واردات ماهانه در ماه مه نسبت به زمان آغاز جنگ به ترتیب ۱۰۰ درصد و ۹۹ درصد در این کشورها، کاهش یافته است.

چه کشورهایی هنوز از روسیه نفت و گاز می‌خرند؟

در مقیاس جهانی، حجم واردات ماهانه سوخت فسیلی از روسیه در ماه مه ۱۵ درصد کاهش یافت که نشانه ای از احساسات منفی سیاسی پیرامون این کشور است. همچنین چندین کشور اروپایی، از جمله برخی از بزرگترین واردکنندگان در یک دوره ۱۰۰ روزه، واردات سوخت‌های فسیلی روسیه را کاهش داده‌اند. 

چه کشورهایی هنوز از روسیه نفت و گاز می‌خرند؟

کاهش واردات احتمالا ادامه خواهد داشت. اتحادیه اروپا اخیراً ششمین بسته تحریمی را علیه روسیه تصویب کرده است که تمام محصولات نفت خام روسیه را به طور کامل ممنوع می کند. این ممنوعیت که ۹۰ درصد واردات نفت اتحادیه اروپا از روسیه را در بر می گیرد، احتمالاً پس از یک دوره شش تا هشت ماهه که اجرای قراردادهای موجود را مجاز می کند، تأثیر کامل خود را خواهد گذاشت.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج