۱۲۲۴۴۲۹
۶ نظر
۱۳۳۷
۶ نظر
۱۳۳۷
پ

قاتل مزاحمان خیابانی بازداشت شد

مرد جوان که با چند پسر جوان به خاطر مزاحمت برای همسرش درگیر شده و دست به قتل زده بود پس از ۲۰ روز دستگیر شد.

روزنامه ایران: مرد جوان که با چند پسر جوان به خاطر مزاحمت برای همسرش درگیر شده و دست به قتل زده بود پس از ۲۰ روز دستگیر شد.

اواخر خرداد امسال، گزارش مرگ پسر جوانی با ضربات چاقو به بازپرس محمد حسین زارعی اعلام و در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد وی در جریان درگیری خیابانی با مردی غریبه به قتل رسیده است.

در تحقیقات میدانی هویت عامل جنایت به‌دست آمد و ردیابی‌ها برای دستگیری متهم فراری از سوی کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت آغاز شد و با گذشت ۲۰ روز از قتل، کارآگاهان جنایی موفق شدند، متهم فراری را درمخفیگاهش بازداشت کنند. مرد جوان در تحقیقات گفت: با همسر صیغه‌ای‌ام اختلاف داشتم روز حادثه برای صحبت با او به پارک رفتم، اما دوباره دعوایمان شد و به‌دنبال این جر و بحث، همسرم قهر کرد و از هم جدا شدیم.

او ادامه داد: چند قدمی از هم فاصله نگرفته بودیم که صدای داد و فریاد او را شنیدم. وقتی به طرف او برگشتم متوجه شدم چند پسر جوان در پارک برایش مزاحمت ایجاد کرده‌اند. با عجله به سمت آنها رفتم ،چون از قبل هم عصبانی بودم کنترل رفتارم را نداشتم. خانواده‌ای در نزدیکی محل درگیری نشسته بودند و در حال هندوانه خوردن بودند که من چشمم به چاقویشان افتاد و در یک لحظه چاقو را برداشتم و یکی از پسرهای مزاحم را زدم. وقتی پسر جوان روی زمین افتاد به خودم آمدم و فرار کردم، نمی‌دانستم که او را به قتل رسانده‌ام اما حالا از کاری که کرده‌ام بشدت پشیمانم.

با اعتراف مرد جوان به دستور بازپرس شعبه اول دادسرای امور جنایی تهران در اختیار کارآگاهان اداره دهم قرار گرفت و تحقیقات ادامه دارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ♧◇♡♤

    زن صیغه ای و قتل ؟
    بابا تو دیگه کی هستی

  • ناشناس

    امان ازدست زنان

  • ناشناس

    فقط اعدام

  • hadi mirza

    از قدیم تا الان هر چی جنگ و لشگرکشی بوده بخاطر زنان بوده

  • ناشناس

    همیشه پای یک زن در میان است .

  • بی نام.

    پسر مزاحمهمه جا هست..حقش بوده سقط شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج