واکنش کاربران به قطع اینترنت حین برگزاری کنکور
نکته عجیب درباره برگزاری آزمون امسال، قطع اینترنت در زمان برگزاری کنکور سراسری بود که صدای بسیاری از کاربران درآورد و واکنشهایی نیز در فضای مجازی داشت. بر همین مبنا در این مطلب به واکنش کاربران به قطعاینترنت همراه در زمان کنکور سراسری میپردازیم.
تکراتو: روز گذشته و با قطع اینترنت در زمان برگزار کنکور، شاهد واکنشهای مختلفی بودیم. در این مظلب به واکنش کاربران به قطع اینترنت همراه در زمان کنکور سراسری میپردازیم.
صبح روز ۹ تیر ماه ۱۴۰۱، داوطلبان در دو گروه آزمایشی ریاضی و فنی و علوم انسانی رقابت خود را در آزمون سراسری ورود به دانشگاه آغاز کردند. امروز نیز مطابق برنامه قبلی، داوطلبان علوم تجربی و سپس در ۱۱ تیر، داوطلبان زبان خارجی کار خود را پیگیری میکنند.
امسال در گروه ریاضی و فنی ۱۴۵ هزار و ۶۱۵ داوطلب، در گروه علوم تجربی ۵۷۴ هزار و ۷۵۱ داوطلب، در گروه علوم انسانی ۴۱۲ هزار و ۵۲۵ داوطلب، در گروه آزمایشی هنر ۱۶۱ هزار و ۳۷۸ داوطلب، شرکت کننده خواهند کرد و در نهایت در زبانهای خارجی نیز ۱۹۴ هزار و ۹۵۱ داوطلب شرکت کردند که پس از چند سال متوالی آمار داوطلبان گروه انسانی افزایش و به تعداد داوطلبان گروه علوم تجربی نزدیک شده است.
نکته عجیب درباره برگزاری آزمون امسال، قطع اینترنت در زمان برگزاری کنکور سراسری بود که صدای بسیاری از کاربران درآورد و واکنشهایی نیز در فضای مجازی داشت. بر همین مبنا در این مطلب به واکنش کاربران به قطعاینترنت همراه در زمان کنکور سراسری میپردازیم.
واکنش کاربران به قطع اینترنت همراه در زمان کنکور سراسری
به گزارش روابط عمومی همراه اول و بنابر درخواست سازمان سنجش و آموزش کشور، تصمیم بر قطعی اینترنت اپراتورهای تلفن همراه تا ساعت 12:30 در مناطقی که در آن آزمون سراسری برگزار میشد، گرفته شد.
رئیس سازمان سنجش نیز در همین زمان و در جریان بازدیدی که از برخی حوزههای امتحانی داشت، از بازداشت فروشندگان سوالات جعلی کنکور خبر داده و گفت، برخی داوطلبان کنکور به خاطر همراه داشتن گوشی موبایل از کنکور محروم شدند.
این شرایط و قطعی اینترنت برای جلوگیری از تقلب، واکنشهایی در پی داشت. در این مطلب به بازخورد کاربران به قطع اینترنت همراه زمان کنکور میپردازیم. اما در ادامه مروری داریم به برخی از واکنشها:
یکی از کاربران با بیانی طنزآمیز توئیت کرد:
«سفارشات شما برای #قطع_اینترنت پذیرفته میشود.»
– وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ج.ا.ا
حامد بیدی، موسس و مدیرعامل کارزار نیز در واکنش به وضعیت نوشته:
بیکفایتی شما مسئولان در تأمین امنیت به حدی رسیده که حتی وقتی عرضه جلوگیری از تقلب رو ندارن، اینترنت رو قطع کنید؟! #قطع_اینترنت انقدر دم دستی شده براتون دیگه؟!
بعد آقای وزیر میگه در جمهوری اسلامی کسی دنبال قطع اینترنت نیست!
یک کاربر دیگر اینچنین نظرش را ابراز کرد:
فقط توی ایران که یه سازمان مضحک و مسخره مثل #سنجش میتونه دستور قطع اینترنت رو بده.
کاربر دیگری نوشته:
این … نباید قبلاً خبر می داد؟! همه ملت مگر کنکوری هستند کارافزارها(اپلیکیشن) های زیادی به اینترنت موبایل وابسته اند چرامردم را سرگردان کردند درسیستم مدیریت ریسک یکپارچه هر کسی هر غلطی که دلش بخواهد نمی تواند بکند.
یک کاربر اما با موضعی متفاوت اینگونه واکنش نشان داد:
بهنظرم تو ایران یه ذره ارزش کنکور به دلیل انتقاداتی که بهش وارد میشه از بین رفته و همین باعث شده قطع شدن اینترنت همراه در حوزههای برگزاری آزمون انقدر اتفاق خاصی بهنظر بیاد. خاص بودن روزهای برگزاری کنکور باید مثل خاص بودن روزههای جشنهای ملی یا برگزاری انتخابات باشه.
کاربر دیگری هم از آسان شدن قطعی اینترنت نوشت:
برای مسئله مثل کنکور به راحتی اینترنت رو قطع یا مختل میکنند. دیگه انتظار دارید برای اتفاقات مهمتر دست به همچین کاری نزند؟
نظر کاربران
این همه چپاول مملکت به چین که کرده اید ، چند تا از ایموجی ها رو در حوزه های امتحانی فعال میکردین که اخلال فقط تو اون محل باشه
در سال 2050 زندگی روی مریخ امکانپذیر میشود در ایران همچنان شیر اینترنت را باز و بسته می کنند
نت رو چرا کرون کردن وقتی همش کند قطعه
خجالت نمیکشن همش روی مخ
جرات هم نمیکنن گردن بگیرن جالبه
اره فقط توایران تنها راهی که مسئولین دراس کاربلندهمین ضربه زدن به ملت است هیچ کاری که نفع ملت باشدانجام نمیدند چون که یادگرفتندهمیشه به ضرر کارکنندتابه نفع
دانشگاه ما شونصد سال پيش سيستم داشت كه موقع امتحان ما و كنكور و كنكور ازمايشى موبايل ها تو دانشگاه كار نميكرد ديگه مزاحم كل مردم نميشدن اونوقت عوض پيشرفتشونه