۱۲۲۳۳۶۰
۱ نظر
۱۰۷۴
۱ نظر
۱۰۷۴
پ

جزئیات آتش‌سوزی در یکی از قطارهای خط یک مترو

مقاومت سقفی یکی از واگن‌های قطار خط یک مترو تهران صبح امروز دچار سانحه شد.

همشهری آنلاین: امروز سه شنبه ۷ تیر ساعت ۱۱:۲۹ قطار ۱۰۳ که یکی از قطارهای قدیمی و از نسل DC است، در خط یک به سمت کهریزک وارد ایستگاه شهدای هفتم تیر شد که به علت مقاومت سقفی در بالای واگن شماره ۳ قطار، دچار ایجاد و انتشار دود شد.

متصدی سکوی ایستگاه هفت تیر بلافاصله پس از مشاهده دود ناشی از جرقه با یک کپسول آتش نشانی آن را اطفاء کرد.

پس از رفع مشکل که حدود ۴ دقیقه به طول انجامید، قطار در ساعت ۱۱:۳۳ به حرکت خود ادامه داد.

این قطار پس از رسیدن به پایانه فتح آباد مورد بازدید تکنسین‌های فنی قرار گرفت. لازم به توضیح است که ایجاد مقاومت سقفی و به تبع آن تولید دود یک نقص فنی در قطارهای قدیمی مترو است که هیچ تهدیدی برای ایمنی مسافران ایجاد نمی‌کند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    نمیدونم مگه مردوم جونشونو از سر راه اوردن که سوار هر قراضه ای میشن

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج