۱۲۲۱۲۴۰
۵۱۱
۵۱۱
پ

ایده شگفت‌انگیز ناسا به کمک تغذیه کودکان آمد

والدین زیادی هستند که با مشکل بدغذایی فرزندانشان درگیرند و ایده‌های مختلفی را هم امتحان می‌کنند اما این‌بار، ایده ناسا که با چاشنی تکنولوژی هم همراه است مورد توجه محققان قرار گرفته و به‌زودی تغذیه کودکان را دچار تحول خواهد کرد. غذاهای چاپی

همشهری آنلاین: والدین زیادی هستند که با مشکل بدغذایی فرزندانشان درگیرند و ایده‌های مختلفی را هم امتحان می‌کنند اما این‌بار، ایده ناسا که با چاشنی تکنولوژی هم همراه است مورد توجه محققان قرار گرفته و به‌زودی تغذیه کودکان را دچار تحول خواهد کرد.

ایده شگفت‌انگیز ناسا به کمک تغذیه کودکان آمد

 مقداری جلبک دریایی خشک شده «کوچایویو»، مقداری پوره سیب زمینی فوری و آب داغ: اینها مواد تشکیل دهنده یک منوی مغذی از غذاهای پرینت شده هستند که کارشناسان تغذیه را به تحول برنامه غذایی کودکان امیدوار کرده‌اند.

دانشگاه شیلی مدتی است به پژوهش روی ارتقاء سطح تغذیه کودکان رو آورده و موفق شده با استفاده از یک پرینتر سه بعدی غذای سنتی این منطقه یعنی جلبک کوچایوئو را که معمولاً در شیلی، نیوزلند و اقیانوس اطلس جنوبی یافت می‌شود، به شکل عروسکی خوراکی دربیاورد. این گروه امیدوار است با جلب کردن نظر بچه‌ها آنها را به خوردن غذا تشویق کند.

ایده شگفت‌انگیز ناسا به کمک تغذیه کودکان آمد

این پرینترها می‌توانند فیگورهای پوکمون یا هر نوع حیوان و شخصیت کارتونی را که تصور کنید همراه با یک مخلوط ژلاتینی چاپ کنند؛ این فرآیند هفت دقیقه زمان می‌برد. امکان استفاده از طرح‌های مختلف و فیگورهای سرگرم‌کننده که هرکدام رنگ‌ها، طعم‌ها و عطرهای مختلفی دارند در این روش فراهم است.

با این حال، تمرکز اصلی بر روی محتوای غذاهاست و هدف این محصولات جدید تغذیه و سلامت کودکان با یک غذای خوشگل و خوشمزه است.

چاپگرهای سه بعدی مواد غذایی گران هستند و از ۴۰۰۰ دلار تا بیش از ۱۰۰۰۰ دلار قیمت دارند، اما محققان امیدوارند که با پیشرفت فناوری، هزینه‌ها کاهش یابد و به افراد بیشتری امکان استفاده از این روش را پیدا کنند. با کمک این چاپگرها می‌توان شیرینی و پاستا هم درست کرد.

ایده شگفت‌انگیز ناسا به کمک تغذیه کودکان آمد

روش کار هم به این صورت است که این جلبک‌های غنی از اسیدهای آمینه، مواد معدنی و ید را بعد از خشک شدن آرد می‌کنند و سپس با پودر پوره سیب زمینی مخلوط می‌کنند. در مرحله بعد آب داغ به آن اضافه می‌شود و به صورت یک ماده ‍ژلاتینی وارد چاپگر می‌شود.

ناسا این روش را در سال ۲۰۱۳ آزمایش کرده بود. هدف این مرکز فضایی این بود که به غذاهایی که فضانوردان در فضا می‌خورند تنوع بدهد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج