تصاویر دیدنی از پدیدهی ابرماه توتفرنگی
اگر فرصت رصد ابرماه توت فرنگی را در غروب روز سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ از دست دادید، در ادامه میتوانید تصاویر این پدیده نجومی جذاب را مشاهده کنید.
گجت نیوز: اگر فرصت رصد ابرماه توت فرنگی را در غروب روز سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ از دست دادید، در ادامه میتوانید تصاویر این پدیده نجومی جذاب را مشاهده کنید.
علاقهمندان به پدیدههای نجومی میتوانستند در غروب روز سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ از آسمان ایران پدیده نجومی ابرماه توت فرنگی را مشاهده کنند. بومیان آمریکا به دلیل اینکه آخرین ماه کامل بهار و همچنین بزرگترین و درخشان ترین ماه کامل در زمان برداشت توت فرنگی رخ میداد، برای آن نام ابر ماه توت فرنگی را در نظر گرفتند و این نامگذاری به رنگ یا شکل کره ماه ارتباطی ندارد.
طبق اعلام محققان، ابرماه هنگامی اتفاق میافتد که ماه در مدار بیضی شکل خود به نزدیک ترین فاصله با زمین برسد. از این رو ماه کامل در این فاصله نسبت به سایر ماههای کامل حدود ۶ تا ۱۴ درصد بزرگتر و حدود ۱۶ تا ۳۰ درصد نیز درخشانتر دیده میشود.
در زمان طلوع ابر ماه توت فرنگی فرصت مناسبی برای عکاسان فراهم میشود تا تصاویر جذابی را از این پدیده به ثبت برسانند؛ چراکه در این زمان طلوع ماه پشت درختان و ساختمانها باعث یک توهم نوری شده و به همین دلیل ماه بسیار بزرگتر به نظر میرسد.
ابر ماه بعدی در تاریخ ۲۲ تیر ۱۴۰۱ با نام باک مون رخ میدهد که البته به اندازه ابر ماه توت فرنگی بزرگ نخواهد بود. همچنین اگر به هر دلیلی فرصت رصد ابر ماه توت فرنگی را در غروب روز سه شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ از دست دادید، در ادامه میتوانید تصاویر این پدیده نجومی جذاب را مشاهده کنید:
ارسال نظر