روزی که مدارس مختلط برچیده شد
روز ۱۵ تیر ۱۳۵۹ دو هفته پس از صدور فرمان انقلاب فرهنگی از سوی امام خمینی، آموزش و پرورش برنامه خود را برای اسلامی کردن مدارس اعلام کرد و خواستار برچیده شدن مدارس مختلط شد.
سایت «تاریخ ایرانی» نوشت: روزنامه کیهان در شماره روز پانزدهم تیرماه آن سال نوشت: اداره کل آموزش و پرورش استان تهران امروز در ارتباط با فرمان تاریخی امام امت اطلاعیهای در ۱۳ ماده صادر کرد. در این اطلاعیه ضمن تاکید بر لزوم رعایت موازین اسلامی در مدارس، از مسئولان مدارس خواسته است که هرچه زودتر آموزش و پرورش را با موازین اسلامی و اهداف جمهوری اسلامی منطبق کنند.
در این بیانیه آمده است:
۱. مدارس مختلط در تمامی مقاطع به طور کلی برچیده شود.
۲. کلاسهای پیگیر برای بارور شدن هر چه بیشتر افکار و آشنایی با مبانی و مسایل اسلامی برای معلمین و مربیان در سطح هر ناحیه و منطقه تشکیل شود.
۳. آنان که در کسوت مقدس معلمی یا ادارات مربوطه و در حمایت انقلاب خونین اسلامی به صید مغزهای کودکان معصوم نشسته، خوراک حزبی و غیراسلامی خود را به خورد آنها میدهند شناسایی شده و قاطعانه آموزش و پرورش را از لوث وجود آنها پاک نمایند و نیز آنان که به فساد اخلاق مشهورند.
۴. افراد مکتبی و لایق را شناسایی و به تناسب در پستهای حساس به کار گمارند و به تقوا قبل از سابقه کار و تجربه اهمیت دهند.
۵. از افراد کمکار و راحتطلب کار بیشتری خواسته شود و موقعیت حساس انقلاب به آنها گوشزد شود چنانچه به سستی ادامه دادند کنار گذاشته شوند.
۶. برای از بین بردن کاغذبازی هر هفته جلساتی تشکیل و موقعیتهای خود را به اداره کل گزارش کنند و آنان که عالما، عامدا بوروکراسی را تشدید و برای مراجعین ایجاد دردسر میکنند، کنار گذارده شوند.
۷. ظواهر مذهبی و حریم شرع اعم از لباس و برخورد و عمل شدیدا مراعات شده و افراد بیاعتنا برکنار شوند.
۸. خانمها منحصر در مدارس دخترانه و آقایان در مدارس پسرانه اعم از آموزش، دفتری و اداری به کار گمارده شوند.
۹. معلمین مسلمان و متعهد و مکتبی دائما مراقب عملکرد مسئولین بوده در صورت متعهد بودن آنها یاریشان دهند و الا مسائل و انحرافات را به آنها گوشزد کنند و از آنان انجام صحیح و اسلامی کارها را بخواهند و در صورت بلا اثر بودن از مقامات مسئول شدیدا عزل آنها را خواستار شوند.
۱۰. تمامی آثار فیزیکی و سازمانی و واژههای طاغوتی محو گردد.
۱۱. بیشترین نیروی خود را برای جبران ستم فرهنگی و مادی که بر کودکان مستضعف رفته بسیج نمایند.
۱۲. از نیروی عظیم مردم برای استقرار فرهنگ اسلامی و به گور کردن آثار شرک و الحاد استفاده شود.
۱۳. در برابر رویدادها رفاقت را کنار گذارده، از تهمت و توطئه و از دست دادن مقام نهراسند و قاطعانه، مکتبی و با بینش صحیح و اسلامی عمل کنند. در جلسات، گروهی به خاطر نظارت در حسن اجرا و انجام موارد فوق تشکیل و در صورت احراز عدم اعتنا، متخلفین مجازات و به مردم معرفی خواهند شد.
نظر کاربران
حیف شد