استفتاء درباره گرفتن روزه در روزهای بلند
حضرت آیت الله العظمی سیستانی به پرسشی درباره حکم روزه در کشورهایی که طول روز بسیار بلند است و برخی افراد طاقت روزه در آن شرایط را ندارند پاسخ داده اند.
متن پرسش و پاسخ به نقل از شفقنا این شرح است:
پرسش: در کشور دانمارک زندگی میکنم روز در ماه مبارک رمضان ۱۸ تا ۱۹ ساعت است حکم روزه ما چیست؟
پاسخ: هر شخصی که می تواند از طلوع فجر تا اول شب روزه بگیرد و از این جهت در زحمت غیر قابل تحمل واقع نمی شود وظیفه دارد روزه بگیرد و یا آنکه سفر کند و سپس روزه اش را قضا نماید و اما کسانی که روزه گرفتن به این مدت برایشان میسر نیست باید یا سفر کنند و یا آنکه از اول طلوع فجر نیت روزه نمایند ولی هر وقت احساس کردند ادامه روزه برایشان غیر قابل تحمل است افطار نموده به مقدار لازم آب و یا غذا بخورند و سپس روزه این روز را قضا نمایند و کفاره ای بر آنان نیست .
نظر کاربران
من 12سال دارم و جایی که زندگی می کنم خیلی هوا گرمه و روزه گرفتن برام غیر قابل تحمل است من باید چگونه روزه بگیرم.ملیکا ابادی از استان کرمان شهرستان فهرج
پاسخ ها
خوب نگیر
اول بفرمایید حکم روزخواری در اماکن عمومی چیست ؟
دوم کسی که مسافر یا باعذر شرعی اقدام روزخواری در اماکن عومی میکند ( باتوجه به اینکه محلی برای خوردن و آشامیدن وجود ندارد مانند رستوران)و مورد کتک خوری از نیروی انتظامی میشود تکلیفش چیست؟
سلام ملیکا خانم؛
شما باید سوالتون رو از دفتر مرجعتون بپرسید و اگر دسترسی ندارید سوالتون رو به سامانه ی پیامکی آستان قدس رضوی به شماره 30002020ارسال کنید تا جواب بگیرید
نام مرجع تون رو هم داخل پیامک قید کنید
پاسخ ها
برو خدا روزیتو جای دیگه بده
خدا به روزی داده امیدوارم به امثال شما ........................ بده