آلفابت در آستانه ورود به کلوب دو تریلیون دلاریها
ارزش بازار آلفابت (شرکت مادر گوگل) به دنبال نتایج مالی سه ماهه بهتر از حد مطلوب و رشد بیش از هشت درصدی ارزش سهامش در روز چهارشنبه، به مرز دو تریلیون دلار نزدیک شد.
ایسنا: ارزش بازار آلفابت (شرکت مادر گوگل) به دنبال نتایج مالی سه ماهه بهتر از حد مطلوب و رشد بیش از هشت درصدی ارزش سهامش در روز چهارشنبه، به مرز دو تریلیون دلار نزدیک شد.
ارزش سهام آلفابت آخرین بار حدود ۲۹۷۵ دلار معامله شد و در مسیر ثبت بزرگترین رشد روزانه در حدود دو سال گذشته قرار گرفت و نگرانیهایی که نسبت به نگه داشتن سهام این غول فناوری پس از ریزش سنگین سهام فناوری در چند هفته گذشته وجود داشت را تا حدودی برطرف کرد.
ارزش بازار آلفابت در ابتدای معاملات به بالای دو تریلیون دلار رسید و آخرین بار ۱.۹۷ تریلیون دلار بود. اگر ارزش بازار آلفابت در بالای دو تریلیون دلار بسته شود، هم ردیف شرکتهایی نظیر اپل و مایکروسافت قرار می گیرد که ارزش بازار آنها بیش از دو تریلیون دلار است.
اگرچه رگولاتورهای سراسر جهان غولهای فناوری را برای نقض حریم خصوصی و نگرانیهای ضد انحصارطلبی هدف تحقیقات قرار داده اند، ارزش سهام ارزشمندترین شرکتهای وال استریت در دو سال گذشته تحت تاثیر شرایط پاندمی که یادگیری و دورکاری را فراگیر کرد، رشد قابل ملاحظه ای داشته است.
بر اساس گزارش رویترز، پس از این که گزارش مالی آلفابت در روز سه شنبه نشان داد فروش سه ماهه این شرکت فراتر از حد انتظارات بوده است، دستکم ۲۰ کارگزار هدف قیمت برای سهام آلفابت را بالا بردند و میانگین قیمتی که تحلیلگران پیش بینی می کنند، ۳۴۵۰ دلار است که ۱۶ درصد بالاتر از قیمت فعلی است.
درآمد آلفابت به ازای هر سهم در سه ماهه چهارم سال میلادی گذشته ۳۰ دلار و ۶۹ سنت در مقایسه با ۲۷ دلار و ۳۴ سنت مورد پیش بینی تحلیلگران بود. درآمد این شرکت ۷۵.۳۳ میلیارد دلار بود که بالاتر از پیش بینی تحلیلگران برای درآمد ۷۲.۱۷ میلیارد دلار بود و با رشد ۳۲ درصدی، نشان داد می تواند در برابر فشارهای تورم و پاندمی تاب بیاورد.
درآمد تبلیغات یوتیوب ۸.۶۳ میلیارد دلار و درآمد واحد ابری گوگل ۵.۵۴ میلیارد دلار بود. درآمد تبلیغاتی گوگل به ۶۱.۲۴ میلیارد دلار رسید که ۳۳ درصد در مقایسه با ۴۶.۲ میلیارد دلار در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۰ افزایش داشت.
ارزش سهام آلفابت سال میلادی گذشته ۶۵ درصد رشد کرد که بالاتر از سایر شرکتهای بزرگ فناوری و بیش از سه برابر رشد شاخص اس اند پی ۵۰۰ بود.
ارسال نظر