۱۱۸۳۴۸۷
۵۰۲۹
۵۰۲۹
پ

خوراکی‌های گیاهی که بیماری‌ را از شما دور می‌کند

ترکیب ابتدایی موجود در گیاهان موسوم به «فتیوها» می‌توانند از بدن ما مراقبت کرده و با بیماری‌هایی همچون سرطان مقابله کنند؛ سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و با فعالیت به عنوان آنتی اکسیدان‌ها به سلامت قلب نیز کمک کنند.

ایرنا: واژه فیتوکمیکال‌ها به مواد مغذی‌ای اطلاق می‌شود که از گیاهان گرفته شده اند و می‌توانند از بدن انسان حفاظت کنند.

به گزارش organicauthority؛ به گفته متخصصان تغذیه، تمام انواع سبزی جات و میوه‌ها در این زمینه مفید هستند و باید مصرف شوند، اما در این میان ۱۰ گیاه خوراکی مهم به لحاظ خواص آنتی اکسیدانی شناخته شده‌تر هستند و مصرف آن‌ها بیشتر توصیه می‌شود.

سویا: سویا به دلیل دارا بودن ماده‌ای به نام «جنستین» خواص ضدسرطانی فوق العاده‌ای دارد و همچنین حاوی فتیواستروژن است که خطر ابتلا و پیشرفت سرطان پروستات را کاهش می‌دهد و همچنین ترکیبی به نام ایزوفلاوون را دارد که برای مقابله با سرطان سینه مفید است.

گوجه فرنگی: گوجه فرنگی به دلیل ماده‌ای به نام لیکوپن؛ یک کاروتنوئید است و رشد برخی از سرطان‌ها را کاهش داده یا سرکوب می‌کند. همچنین در تقویت قدرت بینایی، سیستم ایمنی بدن و کاهش عوارض پیری مفید است.

بروکلی: یک فیتوریزمغذی است و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. آنتی اکسیدان‌ها با مولکول‌های مضر رادیکال آزاد مقابله کرده و خاصیت سم زدایی دارند.

سیر: یک منبع خاص غنی از نوعی فیتوریزمغذی‌ها موسوم به ترکیبات ارگانوسولفور است که خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد و به کنترل کلسترول نیز کمک می‌کند. همچنین ریز مغذی‌های موجود در سیر خاصیت ضد باکتریایی و ضد قارچی دارند.

دانه کتان: به لحاظ تعدیل کردن هورمون‌های زنانه، بهبود قدرت باروری و کاهش علائم پیش از قاعدگی و نیز پیشگیری از سرطان سینه شناخته شده و معروف است. ریزمغذی‌های موجود در دانه کتان همچنین در پیشگیری از دیابت نوع دوم مفید هستند.

مرکبات: ریزمغذی‌های مفید موجود در مرکبات شامل آلکالوئیدها، فلاوونوئیدها، فنول‌ها و تانیس‌ها هستند که همگی خواص، ضد سرطانی، آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارند.

هندوانه: هندوانه و خربزه نیز سرشار از ریزمغذی‌های گیاهی مفید مانند لوتئین و زیگزانتین هستند که به ویژه برای سلامت قلب و عروق کاربرد دارند. هندوانه سرشار از لیکوپن برای مبارزه با پیری پوست است.

زغال اخته: سرشار از آنتوسیانین ها، یک ماده مغذی گیاهی است که منجر به کاهش التهاب، محافظت در برابر سرطان و حفظ سلامت چشم، عروق و مغز می‌شود.

سیب زمینی شیرین: حاوی کاروتن است به بهبود ارتباط بین سلولی کمک می‌کند.

فلفل تند: فلفل تند حاوی ترکیبی موسوم به کپساسیسین است که باعث تندی زیاد فلفل می‌شود. این ترکیب متابولیسم را تقویت می‌کند، موجب آزاد سازی آندروفین‌ها می‌شود، در رشد سلول‌های سرطانی اختلال ایجاد می‌کند و مانع از لختگی خون می‌شود. فلفل تند هم چنین سرشار از ویتامین ث است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج