۱۱۸۰۰۹۴
۵۰۱۴
۵۰۱۴
پ

غرق کشتی در ماداگاسکار؛ ۸۵ نفر کشته شدند

غرق یک کشتی باری در سواحل ماداگاسکار که به شکل غیر قانونی در حال حمل مسافر بود، تاکنون ۸۵ نفر را به کام مرگ فرستاده است.

فارس: تاکنون ۸۵ نفر بر اثر حادثه غرق یک کشتی باری در سواحل شمال شرق ماداگاسکار در جنوب شرق آفریقا، جان خود را از دست داده‌اند.

به نوشته خبرگزاری فرانسه، این کشتی باری که به شکل غیر قانونی در حال حمل مسافر بود، روز دوشنبه بنا به دلایل نامعلومی دچار حادثه شد و آب به داخل موتورخانه کشتی نفوذ کرد. از آن روز تاکنون عملیات نجات ادامه دارد.

۱۳۰ نفر مسافر این کشتی بودند که از شهرک «آنتانامبی» در حال سفر به منطقه «سوانیرانا-ایوانگو » بودند.

سازمان بنادر و دریانوردی ماداگاسکار اعلام کرده است که ایجاد یک سوراخ در بدنه کشتی موجب نفوذ آب به داخل آن شده است، اما چرایی آن مشخص نیست.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج