علت اصلی برگشت خوردن طرح ضداینترنت مجلس
عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی ابعاد مختلفی دارد که بایستی تصمیمات در این خصوص موشکافانه و با پشتوانه علمی باشد، گفت: هدف مجلس از بازگشت طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی دفاع از حقوق مردم است.
خبرگزاری فارس: حجتالاسلام علیرضا سلیمی عضو هیأت رئیسه مجلس بعد از بازگشت طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی به مرکز پژوهشهای مجلس در گفتوگویی تلویزیونی، اظهار داشت: طرح حمایت از کاربران در فضای مجازی ابعاد مختلف دارد که میتوانم به ابعاد اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی اشاره کنم. لذا برای آنکه همه این اهداف به صورت موشکافانه و دقیق مورد بحث و بررسی قرار گیرد اعضای کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی با بازگشت این طرح به مرکز پژوهشهای مجلس موافقت کردند.
وی افزود: تصمیمگیریهای صورت گرفته درباره طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی در کسب و کارهای دهها هزار نفر از مردم تأثیرگذار است. لذا تمامی این تصمیمات بایستی دارای پشتوانه علمی و دقیق باشد.
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بایستی تمامی مواد و تبصرههای طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی با موشکافی دقیق و پژوهش بیشتر و با بررسی ابعاد متفاوت تصمیمگیری شود.
سلیمی گفت: کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی مقرر کرده که مرکز پژوهشهای مجلس با بررسیهای دقیقتری و با جمعبندی نظرات کارشناسان مختلف راه را برای تصمیمگیری بهتر نمایندگان مجلس فراهم کنند.
علت اصلی برگشت خوردن طرح ضداینترنت مجلس چه بود؟
وی خاطرنشان کرد: مجلس یازدهم به هیچ وجه بنای محدودسازی فضای مجازی را ندارد این در حالی است که ما شاهد دو بخش رسمی و غیر رسمی در فضای مجازی هستیم که امروز متأسفانه رسانههای غیر رسمی در پارهای از اوقات زمام امور را در دست گرفته و مدیریت افکار عمومی در دست فضای غیر رسمی است.
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: بنا داریم تمامی بخشهای مختلف فضای مجازی را قانونمند کنیم و فعالین فضای مجازی در چارچوب قانون به فعالیت خود ادامه دهند؛ برای آنکه بازخورد تصمیمات مجلس در فضای مجازی را داشته باشیم جلسات مستمر و زنده کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی پخش شد تا همه افکار عمومی که با این حوزه مرتبط هستند لحظه به لحظه با اخبار این کمیسیون مشترک و تصمیمات آن مطلع شوند.
سلیمی عنوان کرد: بخشی از بازخوردهای افکار عمومی درباره بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی به کمیسیون مشترک رسیده است و حتی مجلس و مرکز پژوهشها به صورت میدانی بخشی از بررسیها را انجام داده است.
وی افزود: عدم استفاده از پشتوانه علمی و بررسیهای مرکز پژوهشهای مجلس درباره فضای مجازی قطعاً آسیبزا است و بر همین اساس بنا داریم مسائل بیشتری را مورد بررسی قرار دهیم. پیشتر عنوان شده بود مجلس بنا دارد در خفا، پشت پرده و دربهای بسته درباره فضای مجازی تصمیمگیری کند اما با پخش زنده جلسات کمیسیون مشترک بررسی طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی اقدام بینظیری در این باره از خود نشان دادیم. این در حالی است که بر اساس اصل 85 قانون اساسی و از طریق کمیسیون مشترک صورت گرفت.
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تصمیمگیری مجلس پشتدرهای مجلس در مورد فضای مجازی شایعه بوده و واقعیت ندارد. این در حالی است که مجلس به دنبال آن است که از حقوق عامه مردم دفاع کند.
وی در پایان گفت: مجلس شورای اسلامی به محض دریافت نظرات مرکز پژوهشهای مجلس در خصوص طرح حمایت از حقوق کاربران در فضای مجازی بررسیهای خود را از طریق کمیسیون مشترک درباره این طرح پیگیری خواهد کرد.
ارسال نظر