صدیقی: خانواده رئیسی هم گاهی او را نمیبینند
امام جمعه موقت تهران گفت: گاهی از بعضیها میشنویم که خانواده ایشان (رئیسی) هم ایشان را نمیبینند و حتی پنجشنبه و جمعهها نیز در سفر هستند.
ایسنا: امام جمعه موقت تهران گفت: گاهی از بعضیها میشنویم که خانواده ایشان (رئیسی) هم ایشان را نمیبینند و حتی پنجشنبه و جمعهها نیز در سفر هستند.
کاظم صدیقی:
* اگر اهل کشورها، استانها و شهرها بال تقوا و ایمان را میداشتند و خودمحافظتی در برابر نفس اماره ایجاد میکردند، در وظایف شرعی و مسئولیتهای سیاسی و اجتماعی خدا را در نظر میگرفتند، مبتلا به مشکلات معیشتی و کم آبی نمیشدند.
* ای کاش رئیس جمهور عزیز ما نبودند و فکر نمیکردم در حضورشان میخواهم مطلبی را عرض کنم، اما خدا میداند که برای خدا میگویم. صدمین روز دولت سیزدهم سپری شد. در این صد روز نکاتی را لازم دیدم که به عرض همه برسانم.
* اولین امتیاز دولت سیزدهم و رئیس جمهور عزیز ما آیتالله رئیسی عشق به خدا، مکتب، امامان و ولی امر و ولی فقیه است و ما احساس میکنیم ایشان در صدد اجرای منویات نایب امام زمانشان بودند. دومین نکته نیز شعار عدالتخواهی و مبارزه با فساد ایشان است و در این مدت دیدیم که ایشان ابزار لازم عدالتخواهی را فراهم کردند و سنگرنشینان دستگاه قضا را به قوه مجریه منتقل کردند تا مبارزه با فساد عملی شود و این حرکت موجب امید مردم است.
* امروز دیدید وزیر فرهنگ و ارشاد هم خودشان جوان هستند و هم نیروهایشان جوانهای مصمم کارآزموده هستند. چهارمین ویژگی این دولت نیز تلاش، کار متراکم و خستگیناپذیری است. اگر امداد خدا نباشد کسی نمیتواند این گونه تلاش کند. گاهی از بعضیها میشنویم که خانواده ایشان هم ایشان را نمیبینند و حتی پنجشنبه و جمعهها نیز در سفر هستند. آنچه نمیگذارد ایشان خسته شود عشق به خدا و مردم است.
* (با بیان اینکه هفتمین ویژگی دولت سیزدهم تأمین حقوق کارکنان دولت است): با وضعیتی که از پیش، پیش آمده پر کردن گودالها کار سادهای نیست و آیتالله رئیسی در این شرایط به موقع حقوق کارکنان را میدهد که این امداد الهی است. در ارتباط با دیپلماسی بینالمللی و تقویت ظرفیت داخلی با ارتباط خارجی نیز دیدید که قبل از ایشان گفتند واکسن را به ما نمیدهند، ولی چه شد که تا ایشان آمدند سیل واکسن به ایران آمد. علتاش این بود که به ظرفیت داخلی تکیه شد و چون تولید واکسن داخلی را جدی گرفتند کاهش مرگ و میر کرونا را نیز دیدیم.
در این صد روز دولت سیزدهم تازه نفس با حضور به موقع در بحران بنزین، اعتماد عمومی را بالا برد و مردم وقتی میبینند رئیس جمهور آرام و قرار ندارد، آرامش پیدا میکنند و اکنون نیز در حل مشکل تأمین واکسن هیچ مشکلی نداریم.
* (با بیان اینکه من درد مردم را احساس میکنم): در موضوع عدم ثبات قیمتها اگر دستهایی در کار است که مشکل گرانی حل نشود که قطعا در کار است، نیروهای اطلاعاتی و امنیتی و مردم ببینند منشأ کار کجاست و به هر قیمتی شده مسئله را حل کنند.
* امروزه پول ملی ما ارزشاش را از دست داده است. شما هر چقدر هم که یارانه را بالا ببرید با افزایش قیمتی که اتفاق میافتد مشکل مردم حل نمیشود، بلکه آنچه مهم است این است که پول ملی باید ارزشمند شود. مردم نیاز دارند که مشکلات برایشان تبیین شود و به آنها بگوییم در کجای حل مشکل هستیم.
* صدیقی با بیان اینکه سومین مسئله عدالتورزی و مهار فاصله طبقاتی است، گفت: فقر دردی است که باید آن را درمان کرد و اگر فقر وجود داشته باشد دین و ایمان از بین میرود. در این جهت هم امیدواریم تدبیرها به سامان برسد. مسئله دیگر نیز رفع تحریم است، اما مهمتر از رفع تحریم خنثی کردن اثر تحریم است که با تکیه به ظرفیتهای داخلی حاصل میشود. اینها مختصر نکاتی بود که درباره صد روز اول این دولت به نظرم رسید.
ارسال نظر